Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
(Lány vagyok) Van egy lánybarátnőm aki 1 hónapja folyton lemond engem mert páwa barátjával találkozik és még szeretni sem szereti csak azzal az indokkal van vele mert legyen aki csókolgassa meg bújjon valakihez, és megkérdeztem tőle hogy mi legjobb barátnők-e vagyunk a válasza az volt hogy nem mert neki nincs (2 éve ismerjük egymást) és még régebben mondta hogy azok vagyunk most meg azt mondja nem vagyunk. Konkrétan van olyan, hogy nem ír, és nem keres, sem semmi.. Aztán van olyan, hogy jaj hát így meg úgy szeretlek, meg jaj jó lenne találkozni stb. nem értem, hogy most én neki ilyen trófea vagyok vagy mi? Ja és neki nincsen közeli barátnője sem semmi, én kb minden alkalmat ami csak van a szabadidőmből vele lennék mert én mint barát szeretem de kezdem azt hinni, hogy ő engem ilyen pótlónak használ arra az esetre ha éppen a páwa vagy más nem foglalkozik vele.. Őszinte véleményeket szeretnék hallani tőletek ha lehet. Köszönöm!

2016. nov. 13. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy. Én ugyan így voltam csak én fiú vagyok. Az a baj, hogy a barátoknak nem szabad a legfontosabbnak lennie. Nagyon fontos szerepet játszanak az életben, de ha túl fontosak lesznek akkor ez lesz belőle. Az is lehet hogy egy barát megmarad örökre, de mindenkinek lesz utána családja, munkája ami fontosabb lesz. (Remélhetőleg)

Szóval így meg úgy szeretjük őket, de nem szabad az életünk középpontjában lenniük.

Ez az őszinte véleményem, saját magamon tapasztaltam meg. Bocs a sok szó ismétlésért így sikerült megfogalmazni. (Fontos XD)

2016. nov. 13. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Most az neki a fontos. Szerelmes...

Meghülyitette. De idővel újra rájöhet, hogy te vagy a legjobb barátnője, főleg ha a páwagyerek otthagyja.

2016. nov. 13. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha esetleg érdekel az én baráti társaim története akkor írj és beszélgethetünk erről bővebben, hogy hogy alakult ki bennem ez az elmélet. :)
2016. nov. 13. 16:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szerelmes. Sosem volt azt mondta, és azt is hogy neki csak csókra, bújásra, meg találkozni kell egy pasi semmi másra nem kb kihasználja, és nem akarja hogy feleségül vegyék és kijelentette hogy ő egy gazdag pasihoz fog majd max feleségül menni hogy megtudjon magának venni márkás dolgokat stb..
2016. nov. 13. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg volt egy legjobb fiú barátom aki 1 évig így meg úgy találkozni akart velem, meg minden és eltelt 1 év és utána meg kb mint a rongy úgy beszélt velem.. Azt ÍRTA nem tudta elmondani személyesen hanem ÍRTA hogy hát ő csak "jó pofizott velem" stb és szemtől szemben meg jaj hát igen élvezem a társaságod meg minden, és most ott tartunk hogy nem beszélünk rám sem néz stb és 80x megkérdeztem mi baja de azt mondta csak, hogy "jaj még mindig nem érted?" Semmit nem mondd vagy csak ennyit mondd.. Nem értem tényleg ezt..
2016. nov. 13. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!