S. O. S. Hazudtam egy nagyot és félek hogy a szülőin elmondják anyának, anya mondja hogy ő erről nem tudott és lebukok. Hogy ússzam meg?
Ezt már sehogy. A szüleidet nem kérheted, hogy hazudjanak egy másik szülőnek és felnőtt ember amúgysem tenné meg, tehát ha őt avatod be, akkor azzal csak lebuktatod magad, bár a lelkiismereted lehet tisztább lesz, de attól még fennáll a lebukás esélye. Ha nem mondasz semmit talán nem derül ki, de, ha mégis az nem csak az osztálytárs de anyukád előtt is marha ciki lesz. Márha az osztálytársad anyukája tovább mondja a gyerekének. Viszont itt mérlegeld azt is, hogy anyukádat milyen kínos helyzetbe hozod vele, mikor esetleg rákérdeznek nála és ő azt sem tudja mit mondjon és ráadásul levágja, hogy szégyelled, amiért ő nem tudott elvinni nyaralni drága helyre. Ezeket mérlegeld.
Én ilyenekben sosem hazudtam. Lógtam párszor a gimiből, volt, amikor bevallottam volt, hogy lebuktam de megbeszéltük anyával. Olyan kaliberűt sosem hazudtam, amivel az osztály előtt kerültem volna cikibe. Ebben az egész történetben egyébként az a rossz, hogy a legcikibb, hogy te tényleg azt hiszed, hoyg gáz, ha valakinek nincs pénze nyaralni. Ha ki is derül ez lesz a nagyobb ciki. Nem az, hogy hazudtál.
az a legviccesebb az egészben, hogy a kérdezőhöz hasonló emberkék szoktak rinyálni azon, hogy szívatva vannak a suliban. hát első körben nem kéne okot adni rá az ilyen hülyeségekkel.
több pénzük van... nabumm. vannak olyanok akik meg náluk gazdagabbak. tanuld meg, hogy a saját pénzeden kívül ne érdekeljen senki másé (mert te csak azt tudod elkölteni) és nem lesznek ilyen problémáid.
Na én ezért utáltam, hogy minden tanév kezdetén első kérdése az osztályfőnöknek, hogy na és ki hol volt nyaralni? Gimiben az utolsó padban ültem, mire rám került a sor, végighallgattam a Görögországtól a Kanári szigeteken át a Balatonig mindent, én meg életemben nem voltam nyaralni...
Kérdező, én elmondanám anyukámnak és azt is, hogy miért hazudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!