Mi a leghelyesebb az alábbi esetben?
A barátnőmnek van egy két éves kapcsolata, nyáron férjhez megy. Szereti nagyon a vőlegényét és a srác is a barátnőmet, ez nem vitás, viszont rengeteget veszekednek a fiú éretlen viselkedése miatt. Sokat panaszkodik nekem a barátnőm, és mindig elmondja azt is, hogy mennyit küzd a kapcsolatukért (leendő anyós nagyon fúrja, ebből ered a viták fele) a srác meg kb. semmit és nem hajlandó kiállni sem önmagáért sem a kapcsolatukért. Nagyon jó fej a srác és mint embert én nagyon kedvelem, de véleményem szerint egyáltalán nem a barátnőmhöz való. Szerintem nincs esély arra, hogy a srác valaha is kibujjon anyuci szoknyája alól, mindig is az anyja lesz az első.
Szerintetek elmondjam barátnőmnek a véleményem? Megbántódna nagyon? Vagy inkább ne mondjak semmit? Nem tudom, hogy mivel teszem a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!