Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 20 évesen az az egyik legfonto...

20 évesen az az egyik legfontosabb életcélom, hogy jó apa legyek, ez normális? Nem korai?

Figyelt kérdés

Keresem az életcélom és arra jöttem rá hogy csupán két dolog fontos nekem. Az hogy majd nagyszerű apa legyek és hogy a példaképem,a nagypapám büszke legyen rám. Vannak ezek mellett kisebb,nagyobb célok,de ezek azok amik nélkül nem akarok meghalni! Normális hogy egy 20 éves srácnak ezek a legfontosabb céljai?

Előre is köszönök,minden normális választ!

2015. nov. 14. 02:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem korai. Én apám 19 volt.
2015. nov. 14. 04:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze. 200 éve már rég édesapa lennél ilyen idősen
2015. nov. 14. 05:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Elvileg ebben nincs semmi kivetnivaló, de akkor kezdj el tanulni, érj el valamit, amiböl el tudsz egy családot rendesen tartani napi kb 6 órás munkával, ami olyan pálya, hogy a gyereked fel tud rád nézni - nem feltétlen kell "karrier", de az igen, hogy ne egy tucatrabszolga legyél -, szerezz minél több ismeretet mindenféle területen, hoyg ha valamit kérdez, akkor tudj válaszolni, stb, - azaz készülj fel arra, hogy jó apa lehess. Egy gyereknek ugyanis nemcsak az kell, hogy valaki "jó apa" akarjon lenni az életében, csak a szeretet nem elég, ennél joval többre van szüksége egy gyereknek.

Mivel még fiatal vagy, van idöd felkészülni erre a szerepre, és ha komolyan gondolod a dolgot, akkor tedd is meg.

2015. nov. 14. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mas a celja. Nincs ebben semmi rossz.
2015. nov. 14. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:

De azért remélhetőleg most még csajozol 1000-rel!

Egyébként a társadalom a hozzád hasonlóktól épül!

De ne merüljön ennyiben ki a célod. A tanulás ami az embert különlegessé teszi! Lehetsz csodálatos apa, és mégis ikes-ember vagy! (eszik-iszik-bäszÍk)

Ezt magadnak sem kívánhatod! :-)

Boldog életet!

2015. nov. 14. 08:49
 6/8 anonim válasza:

En miert nem talalkozok ilyen pasival?

Igen..teljesen normalis ,csak jol nezd meg azt a csajt akitol gyereket szeretnel;)

2015. nov. 15. 08:50
 7/8 anonim válasza:
Nem korai, nekem már 18 éves korom óta eszembe jut sokszor pár dolog, hogy ezt meg azt hogy csinálnám a gyerekemmel. Nálam mondjuk az is közrejátszik, hogy látom, hogy itthon nagyon nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene, így elhatároztam, hogy én csakazértis nagyon jó apa leszek, és szeretni fogom a gyerekeimet, akikkel MINDENT meg fogok beszélni.
2016. jan. 2. 21:08
 8/8 anonim válasza:

Normális, sőt!!!

Minden elismerésem és tiszteletem a Tiéd! Tökjó, hogy vannak olyanok, akik így gondolkodnak, mármint arra értem hogy van CÉLjuk és ezt olyan célból teszik, hogy jobbá tegyék a világot. Mert ki tudja, lehet hogy példás neveléseddel valamelyik gyerekeddel egy híres tudóst, zenészt stb adsz a világnak.

Hajrá!!!

2016. febr. 19. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!