12 évesen ennyi sperma normális?
Figyelt kérdés
Úgyértve amikor vertem először 3 hete jött pár csepp most viszont majdnem spriccelt és elég sok jött.Tehát ez nem korai?2015. júl. 27. 10:30
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Nektek amúgy mikor?
2015. júl. 27. 10:42
4/10 A kérdező kommentje:
Ja és megy a zöld kéz
2015. júl. 27. 10:48
5/10 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem is ilyen korban jott eloszor :)
6/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi
2015. júl. 27. 13:18
7/10 anonim válasza:
Attól hogy spiccel ,még nem sperma lehet .Ahhoz megközelitőleg fehérré is kell válni .12 évesekre még azért nem ez a jellemző .Ilyen nagy gyorsasággal nem szokott átváltani .
8/10 A kérdező kommentje:
hát fehéres nem tom
2015. júl. 27. 14:11
9/10 anonim válasza:
12 évesen teljesen normalis :) én is ilyen korban csaptam ki elöször. Még egy kis idő és fehér lesz nem csak ''fehérkés'' a mennyiseg miatt meg ne izgulj egyszer kicsit tobb maskor kevés lesz a szervezeted még szokja a dolgot :D Grat! Csao
20/f
10/10 anonim válasza:
Normális,koránérő vagy picit.
Nekem is 12 évesen volt már spermám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!