Sárgás sperma csak papírzsepin és WC papíron, normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Volt már ilyen kérdés itt, nem is egy, épp egy ilyet találtam, ahol az egyik hozzászóló ezt válaszolta:
"Hol látod sárgának?
Mert ha a kezedben látod sárgának, az gáz. De ha mondjuk hófehér zsepin, WC-papíron, akkor az természetes..."
Nekem valóban csak a PZS-n vagy a WC-papíron sárgás a spermám, miért van ez?
(a PZS és a WC papír is fehér, még mielőtt valaki megkérdezné:) )
2015. jún. 18. 16:29
1/11 anonim válasza:
amikor a gépem képernyőjére megy, nekem is látszik, hogy egy kicsit sárgás, a kezemben fehér, zavaros, szóval ez természetes 20/F
3/11 anonim válasza:
Akár sárgás színe is lehet,és ez is normális .
4/11 anonim válasza:
#1-es hogy megy a képernyőre? o.O xd
egyébként meg igen, normális ;)
5/11 anonim válasza:
#1-es vagyok, amikor spriccelek, eltalálom a képernyőt
7/11 anonim válasza:
igen, de hátrány, hogy sokat kell utána takarítani :D
8/11 anonim válasza:
Nincs a spermáddal semmi baj. Ha véres, vagy zöldes lenne akkor kezdhetnél aggódni.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2015. jún. 19. 21:13
10/11 A kérdező kommentje:
De mondjuk azt még mindig nem értem, hogy miért sárga? És miért csak a PZS-n vagy WC papíron???
2015. jún. 20. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!