Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy lány elhív engem...

Ha egy lány elhív engem valahova (randiszerűség) akkor honnan tudjam nem átverés-e?

Figyelt kérdés

Ha egy lány randira hív (nem így mondja h randi de mi más lenne megkérdi nem mennék-e el vele egy taco bárba...) akkor honnan tudhatom nem átverés-e az egész? Igent mondok aztán el se jön aztán röhög otthon rajtam hogy én meg ott várom?

Nem történt meg mert nem hagytam teret ennek nemet mondtam .

Hívott már koncertre is arra is nemet mondtam de annak nem volt randiszaga mert egy koncert 10000+ ember hát azt amúgy is kihagytam volna. Utálom a tömeget.

Szóval honnan tudhatom egy meghívás nem átverés-e?

2019. márc. 15. 19:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Komoly bajok vannak fejben.
2019. márc. 15. 19:24
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát ez van. A fejem nem egy ruha amit lecserélek. Olyan amilyen.
2019. márc. 15. 19:24
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A nagy lószart olyan. Változtass a gondolkodásmódodon, és kímélj meg minket a majdani "magányos nyomorék vagyok, mit csináljak?" kérdéseidtől.

Onnan tudod meg, hogy átverés-e, ha elmész. Ha nem megy el, legfeljebb sétáltál egy jót, ő pedig meggebedhet ott, ahol van.

2019. márc. 15. 19:33
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki egyenesen, becsületesen h burnyák vagy. Ne játszd itt neki a szűzkvát.
2019. márc. 15. 19:39
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Balázska..... az a bajod, hogy nem bombano?
2019. márc. 15. 19:41
 16/30 anonim ***** válasza:
2019. márc. 15. 19:44
 17/30 A kérdező kommentje:

"z a bajod, hogy nem bombano?"

nem az ha az lenne nem hívna el még poénból se....

2019. márc. 15. 19:53
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Más sem hívna el meg poenbol sem téged sehova, ne aggódj. Innen viszont takarodhatnal el a francba, teleszemeteled kamuval az oldalt.
2019. márc. 15. 19:59
 19/30 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, most szívatsz?
2019. márc. 15. 20:13
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással egy fikarcnyi értelme sincs az egésznek, így jobb ha el sem mész a randira. Ha netán összejönne is, és randiznátok, akkor mit tennél? Tovább agyalnál a paranoid agyf@zságon? Minden találkozás előtt eljátszanád ezt a bizalmatlankodósdit? Akármit csinálnátok, folyton azon töprengnél, hogy vajon csak hülyít, sajnálatból van veled?
2019. márc. 15. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!