Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval kettővel alattam jár, 15 éves fiú. Mindenkivel jóba van, cigányokkal is elnevetgél eltársalog velük is. Nem visszahúzódó, társaság kedvelő ember. Nem láttam rajta még bandás pólót. Oldallánca van, 20 soros bakancsa benne piros-fehér fűzővel. Nem hord pentagramot. Gyakran látom olyan lányokkal beszélgetni akik pics@k Szerintetek? Ti kit neveztek pózernek?

17/L

2018. márc. 1. 15:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó elmélet 40-es! :o

"kettővel alattam jár" is új értelmet kap ennek ismeretében - A kérdező az első emeleten lakik, a barátja meg a pincében.

"Nem visszahúzódó, társaság kedvelő ember" - Annyi magány után a sötét alagsorban persze, hogy vágyik a társalgásra.

"Nem láttam még rajta bandás pólót" - Mert sötét van odalent és nem lehet látni.

"Oldallánca van" - Annál fogva van kikötve, hogy el ne szökjön.

"20 soros bakancsa" - Sorost ne keverjük bele, nem ő telepítette be a pincébe a barátodat kedves kérdező.

2018. ápr. 13. 21:13
 42/47 A kérdező kommentje:
Annyira vicces olvasni a válaszokat különben xd Mivel sajnos nincs pincénk:c
2018. ápr. 14. 11:42
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem pince, hanem bunker. Vagy valaki másnak a pincéjében van? :o
2018. ápr. 14. 13:50
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Kulcsszavakként meg van jelölve a "gimnázium" és a "szakközép", lehet az iskola alagsorában rejtette el. ű-ű

Amúgy csak most tűnt fel a "Nem hord pentagramot" rész :DDD Csak akkor lehetsz nem pózer metálos/akármi dark, ha van pentagrammás nyakláncod/egyebed, értem. :DDD Mármint én is hordok, de ennél gyökerebb és alaptalanabb összevonást még nem hallottam. :D A keresztény nagyik szokták mindig mondani a metálosokra, hogy biztos sátánisták is, úgy néz ki a kérdező is velük egy szinten van. :D

2018. ápr. 14. 22:58
 45/47 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy a sulinak van-e pincéje. De meglátjuk:3

Amúgy a pentagramos részt ilyen jegyzet miatt írtam le. Nem összevetésképp:D

2018. ápr. 17. 15:51
 46/47 anonim ***** válasza:

Tudod, milyen zenét hallgat? Mondta, hogy ő punk, rocker vagy gót úgy, hogy nyilvánvalóan nem tud az elmondása alapján semmit ezekről a stílusirányzatokról? Mert, hogy ezek alapján a TÉNYEK alapján lehet egyértelműen megmondani, hogy az-e - ami egyébként szerintem a te életed zavartalan folyásának a szempontjából tökéletesen mindegy.

Miért bizonyító jellegű nyom a pózerségére az, hogy nem magának való? Melyik szubkultúra írja elő, hogy csakis introvertált emberek alkothatják, azon belül is olyan introvertáltak, akiknek bajuk van a szociális érintkezéssel? Egyik se. Plusz logika sincs benne tekintve, hogy a koncertek se úgy szoktak lezajlani, hogy mindig csak egy-két embert engednek be az arénába/kültéri koncert esetén a színpadhoz tartozó placca...

Abban se látok értelmet, hogy szerinted az miért bizonyíték, hogy barátkozik más etnikummal is. Nem létezik célirányosan rasszista szubkultúra, a 90%-uknak a célja az, hogy a zene összehozza az embereket és, hogy az emberek elfogadják a különbözőséget, hogy nem mindenki egyforma.

A fűzők meg? Millió és egy jelentése van a színeknek, de ha már itt tartunk, akkor nem ártana tudomásul venned, hogy a fehér fűző nem a rasszistáké elsősorban, hanem a skinhead szubkultúráé. A skinhead szubkultúra, pedig nem egyöntetűen rasszista, noha vannak rasszista skinheadek is, mint ahogy vannak rasszista fogorvosok, autószerelők, fodrászok stb, mert minden csoporton belül előfordulnak az ilyen szemléletű emberek. (A skinheadekél egyébként a lényeg egyfajta testvéries összetartozás, hogy kiállnak egymásért, hogy védik a barátaikat, ott vannak, ha a másiknak segítségre van szüksége.) A piros fűző jelképezheti a punk stílust, a kommunizmust és az anarchiát is - az utóbbi szervezett uralom nélküli, békésen együttműködő emberekből álló társadalmat jelent és nem zűrzavart. Szóval nem állhat ez a két szín sem feltétlen ellentmondással egymással.

2018. júl. 5. 02:26
 47/47 anonim válasza:
A fehér-vörös kombó jelenthet clasic punk-ot, de kérdezd meg a srácot, ha annyira érdekel...
2019. júl. 18. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!