Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval kettővel alattam jár, 15 éves fiú. Mindenkivel jóba van, cigányokkal is elnevetgél eltársalog velük is. Nem visszahúzódó, társaság kedvelő ember. Nem láttam rajta még bandás pólót. Oldallánca van, 20 soros bakancsa benne piros-fehér fűzővel. Nem hord pentagramot. Gyakran látom olyan lányokkal beszélgetni akik pics@k Szerintetek? Ti kit neveztek pózernek?

17/L

2018. márc. 1. 15:05
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
94%
Itt csak én nem látom sehol a logikát? A fűző az csak egy fűző, lehet nem is tudja, hogy van a színének jelentése. A többi az nem tudom, hogy hogy jön ide, mitől lenne pózer ezek alapján?
2018. márc. 2. 17:28
 12/47 anonim ***** válasza:
93%
Hát most rájöttem, mennyire öreg vagyok. :D
2018. márc. 2. 18:54
 13/47 Tom Benko ***** válasza:
95%
Én meg csíkos zoknit, túracipőt, farmert, pólót hordok, az autóból fullon szól az Emperor vagy a Metal Church, és heti legalább öt napon át cigányokkal beszélgetek. Na, én pózer vagyok?
2018. márc. 2. 20:07
 14/47 anonim ***** válasza:
95%
Pózer...ember ezt vagy azt mondtam... ki nem szarja le milyen kérdést tettél ki. Szerintem egyébként az ilyen lány a pózer, aki játsza az agyát, a nagymenőt, és azt hiszi az a király amit ő gondol. Az a pózer. De 15 éve, és most se menő az én köreimben, ez a fajta beszéd. Meg ez hogy "ember, nem ezt mondtam"...mi vagy te cigány?
2018. márc. 3. 20:50
 15/47 anonim ***** válasza:
92%
A csaj eldöntötte hogy a srác pózer. Akkor az. ÉS? :DD Akkor most leomlik egy épület? Vagy mi van ha mindenki pózernek gondolja? Öljükmeg kollektíven? :DDDD Beszarok. Jó akkor pózer. És most? Mi a következő lépés? Miss Pózer kereső?
2018. márc. 3. 20:51
 16/47 A kérdező kommentje:

Kedves #15.

Az hogy én mit gondolok válaszd szét attól hogy én más embereket kérdezek;)

2018. márc. 5. 21:16
 17/47 anonim válasza:
93%

Ezt ennyiből nem lehet megmondani.

Egy rockernek nem kell visszahúzódónak lennie, Nekem is fehér fűzőm van, de a cigányoknak is van egy nagyon kis rétege aki normális. (Persze nem a kedvenc társaságom de ha hozzám szól nem feltétlen küldöm el)

A bandás póló sem alap szükséglet, neki nem tetszik és kész.

Az meg hogy nem hord pentagrammot azt jelenti hogy nem sátánista és nem is wicca.

Szerintem inkább az a pózer aki hord de nem tartozik ezekhez a vallásokhoz...

Az meg hogy kivel beszélget az ő dolga rocker nem csak rockerrel állhat szóba.

2018. márc. 10. 03:25
 18/47 A kérdező kommentje:

Ugye van fogalmad róla hogy most egy punkról van szó? :D

Amúgy meg egyáltalán nem tudja a bandákat mint derült ki 😂😂

(Nirvanas pólóba van, megkérdeztem tőle hogy melyik a kedvenc száma. És nem tudott válaszolni. xD)

2018. márc. 10. 17:50
 19/47 anonim ***** válasza:
20%
Hát ez egy pózer. A többi válaszoló meg ahelyett hogy itt pattogna, tanuljon meg szöveget értelmezni mert rohadtul nem a kérdésre válaszoltak.
2018. márc. 27. 18:16
 20/47 anonim ***** válasza:
39%
Lehet nirvanas poloban ha tetszik a mintaja. Csak az ilyen agybetegeket erdeklik az ilyen dolgok h kivel mi van. Gondolom az a gyerek leszarja a fejedet. Ne haragudj en is ezt tennem..
2018. ápr. 2. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!