Mondja meg valaki nekem, hogy a Black Veil Brides miért tömegbanda és miért pózer?

Nem szoktam őket lepózerezni, meg hasonlók, igazából egy számukat még fogjuk rá, szeretem is, viszont a többi számuk nekem túl nyálas, vagy "edgy" (jobb szó hiányában: [link] Számomra a kinézetük is visszataszító, már-már homoszexualitásra utaló (ezzel nem azt akarom mondani, hogy mind langyik, csak azt a bizonyos b betűs szót nem engedi tovább a szűrő).
Tömegbanda, meg azért, mert műfajon belül egyértelműen a mainstreamebb réteghez szólnak a zenéjükkel, ezen nincs mit tagadni. Viszont attól, hogy valami tömegzene, nem feltétlen rossz.
De mindez csak saját vélemény, nem utálom őket, nem szokásom kampányolni ellenük, elfogadom hogy vannak és kész.

Na azért fangörcsöt nem kell kapni.
Esetünkben hogy tömegzene nem azt jelenti hogy megszólal egy rádióban vagy egy bevásárló központban(mivel itt réteg zenéről beszélünk)hanem azon a bizonyos műfajom belül eléggé elterjedt és nagyon sokan ismerik.

Szerintem ha újra (rendesen) átolvasod a válaszokat, észreveheted, hogy egyikünk sem pózerezte le a bandát, csupán leírtuk, hogy szerintünk miért nevezhetik MÁSOK annak.
Én kiváltképp utálom a pózer jelzőt, annyira üres szó, hogy bármire rá lehet húzni, ha eleget magyarázunk.
AK-26 tömegzenét játszik, de a BVB nem? O-oké, csak ezzel az a gáz, hogy ők sem épp egy rádióbarát csapat, maximum a magyar rap ismertebb rétegébe tartoznak.
Tehát ha elfogadod/elfogadjátok, hogy az a tömegzene, ami egy tágabb műfaj felső, legismertebb rétege, felesleges kertelni, a BVB tömegbanda. Ez persze még most SEM jelenti az, hogy rossz.
Maradjunk erről annyiban, hogy mindannyiunknak más a tömegzene.
A megjelenést hagyjuk, részben tényleg a társadalmi normák ellen való lázadás a lényege, ha nem tetszik valakinek, azzal is ugyanúgy elérték a céljukat.
Azt viszont jól teszitek, hogy kiálltok amellett, amit szerettek. Ne is tántorítson el tőle az, hogy egy-két ismeretlen nem ért veletek egyet. Viszont, ha lehet, mindig vizsgáljátok az érveitek önkritikusan, mert a "a bvb jó, ha valami nem tetszik, szr vagy" mentalitás nevetséges. (Nem ti voltatok, de neten előfordul az ilyesmi...)
#3 voltam, remélem nincs harag.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!