Szerintetek ő pózer? (Többi lent)
Szóval kettővel alattam jár, 15 éves fiú. Mindenkivel jóba van, cigányokkal is elnevetgél eltársalog velük is. Nem visszahúzódó, társaság kedvelő ember. Nem láttam rajta még bandás pólót. Oldallánca van, 20 soros bakancsa benne piros-fehér fűzővel. Nem hord pentagramot. Gyakran látom olyan lányokkal beszélgetni akik pics@k Szerintetek? Ti kit neveztek pózernek?
17/L

Húsz éve is ez ment, ki a pózer, ki nem.
Azt hittem már nem divat. :O
Ember, kitettem egy b*zi kérdést és nem kell egyből leb@$zni érte.
Akinek nem tetszik az tekerjen tovább.

Aha, vágom én, hogy mit akarsz mondani.
Ha a cigányokkal is eltársalog, nem hord bandás pólót és pentagramot sem, akkor pózer.
Keresem a logikát.

Szerintem csak simán nem ismeri a fűzők jelentését vagy más jelentéskörrel ismeri.
Öltözködésről meg csak annyit hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár tehát ha metalos vagy az nem (főként) abban nyivánul meg hogy hordasz e bandás vagy pentagramos pólót.
Nekem 14 soros Martensem van és családi okok miatt csak titokban hordok bandás pólót (nekérdezd hogy szereztem be)
A másik meg hogy énis utálom a kb@_szott pózereket és még a rózsaszín hellokittis pizsomámban is valódibb vagyok mint ők.
Ha tényleg csak pózer a srác akkor meg majd ha olyan közegbe keveredik jól elverik a 25+ metalhead pasik. Ennyi ne foglalkozz vele vagy kérdezd meg személyesen érvekkel felfegyverezve
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!