Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval kettővel alattam jár, 15 éves fiú. Mindenkivel jóba van, cigányokkal is elnevetgél eltársalog velük is. Nem visszahúzódó, társaság kedvelő ember. Nem láttam rajta még bandás pólót. Oldallánca van, 20 soros bakancsa benne piros-fehér fűzővel. Nem hord pentagramot. Gyakran látom olyan lányokkal beszélgetni akik pics@k Szerintetek? Ti kit neveztek pózernek?

17/L

2018. márc. 1. 15:05
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
93%
xD Ha Ő pózer, akkor Te pedig egy vérbeli debil vagy.
2018. márc. 1. 15:09
 2/47 anonim ***** válasza:
91%

Húsz éve is ez ment, ki a pózer, ki nem.

Azt hittem már nem divat. :O

2018. márc. 1. 15:11
 3/47 A kérdező kommentje:

Ember, kitettem egy b*zi kérdést és nem kell egyből leb@$zni érte.

Akinek nem tetszik az tekerjen tovább.

2018. márc. 1. 16:18
 4/47 anonim ***** válasza:
88%

Aha, vágom én, hogy mit akarsz mondani.

Ha a cigányokkal is eltársalog, nem hord bandás pólót és pentagramot sem, akkor pózer.

Keresem a logikát.

2018. márc. 1. 16:20
 5/47 anonim ***** válasza:
88%
Ne törődj vele. Nem mindegy neked hogy ki kicsoda vagy micsoda? Főleg nem egy kettővel alattam járó srác felől érdeklődnék.
2018. márc. 1. 16:45
 6/47 anonim ***** válasza:
87%
A pózer az itt olyan, hogy pl úgy tesz, mintha egy stílus képviselője lenne pl rocker, azt közben még sem az, csak úgy öltözik? Mert én eddig arra használtam a pózert, hogy volt ilyen, hogy valaki kiadta magát egy amerikai sztárnak, az ő nevével regisztrált valahova, róla készült képeket töltögetett föl, és olyan posztokat rakott ki, amiket akár az a sztár is pakolhatott volna ki. Amúgy egy fiatal csajszinak adta ki magát, a családja intézkedett, hogy cseréljék ki azt, amikor nem pontosan van kiírva a neve, az álprofillal, ami előbb lett létrehozva, mint az eredeti sztár hogy létrehozhatta volna a sajátját saját névvel, így amikor ő regisztrálni akart, a saját neve már foglalt volt, ígyhát kicsit át kellett írnia, azt módosítva tudott csak regisztrálni, és ezt a kettőt cserélték ki neki, az eredetit a pózerrel. Amúgy nem hinném , hogy a kérdésben szereplő illető pózer, miként pózolna? Egyszerűen csak ilyen a stílusa így érzi jól magát.
2018. márc. 1. 18:28
 7/47 A kérdező kommentje:
Egyébként külön örülök hogy SENKI SEM VETTE FIGYELEMBE azt a mondatomat hogy Fehér fűzőt hord (rasszista) közbe cigányokkal társalog. Grat. Légyszi olyan válaszoljon aki valamennyit ért a szubkultúrához. :))
2018. márc. 1. 23:14
 8/47 anonim ***** válasza:
89%
Te vagy rasszista,mert elítéled a fehér fűzőt. Vagy nem rasszista, de megbélyegző, szóval megbélyegzed, rasszista jelzővel illeted azokat, akik fehér fűzőt hordanak. Holott látod, hogy milyen tök jól elbeszélget más rasszokkal (így kell mondani?) is. És ennek ellenére te rasszistának akarod beállítani, vagy legalábbis annak képzeled őt. Hát grat.
2018. márc. 1. 23:21
 9/47 anonim ***** válasza:
87%
És hogy jön a rasszizmushoz a pentagram?
2018. márc. 1. 23:53
 10/47 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem csak simán nem ismeri a fűzők jelentését vagy más jelentéskörrel ismeri.

Öltözködésről meg csak annyit hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár tehát ha metalos vagy az nem (főként) abban nyivánul meg hogy hordasz e bandás vagy pentagramos pólót.

Nekem 14 soros Martensem van és családi okok miatt csak titokban hordok bandás pólót (nekérdezd hogy szereztem be)

A másik meg hogy énis utálom a kb@_szott pózereket és még a rózsaszín hellokittis pizsomámban is valódibb vagyok mint ők.

Ha tényleg csak pózer a srác akkor meg majd ha olyan közegbe keveredik jól elverik a 25+ metalhead pasik. Ennyi ne foglalkozz vele vagy kérdezd meg személyesen érvekkel felfegyverezve

15/L

2018. márc. 2. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!