Szerintetek ő pózer? (Többi lent)
Szóval kettővel alattam jár, 15 éves fiú. Mindenkivel jóba van, cigányokkal is elnevetgél eltársalog velük is. Nem visszahúzódó, társaság kedvelő ember. Nem láttam rajta még bandás pólót. Oldallánca van, 20 soros bakancsa benne piros-fehér fűzővel. Nem hord pentagramot. Gyakran látom olyan lányokkal beszélgetni akik pics@k Szerintetek? Ti kit neveztek pózernek?
17/L

Azt hiszem te szerelmes vagy ebbe a sracba... :)
Szerintem dragam ne te mondd meg ki milyen fuzot hordjon, persze masnap fel ne merjen venni egy sportcipot. Ez a srac ugy oltozik ahogy neki tetszik. Vannaak olyan csajok akiknek a plazacica stilus tetszik es ugy oltoznek, pedig nem is azok. Nőjj fel. Barcsak ez lenne a legnagyobb problemad az eletben h ki hogy nez ki.

Nem. :D A fehér fűzőről én is azt hinném először, de simán lehet, hogy másképp tekint a jelentésére, vagy esetleg nem fajgyűlölő-rasszista, csak simán rasszista, ne vidd túlzásba, egy iskolatársam kék fűzőt hord, mégsem akar rendőröket gyilkolni. :D
A többi dologgal nem értem mi a probléma. :D
Ohh és, az Adidas cipős dologra... szerintem pont ez gátolja meg attól, hogy pózer legyen... úgy néz ki azt hord amit szeretne, nem azt amit elvárnak tőle a TRVE rockerek. :P
Milyen érdekes hogy a #22,#23,#24 hozzászóló majdnem ugyanazokkal a szavakkal beszél. Nem? :)
Amúgy csak felbasz ideigileg ha valaki pózer. És 1 éve kapcsolatban vagyok! ;)
Meg különben nem is értem hogy mi ez a 17 évesen úgy kezelik az embert mint egy 10 évest:D "Kisilány stb" xdd
Ha valakinek nincs normális hozzászólása nem kötelező kommentelni.

22-es vagyok, elhiheted, hogy nem szórakozok párhuzamos profilokkal.
Nem az életkorodtól leszel kislány vagy nagylány. A fiú két évvel fiatalabb nálad, mégis van saját egyénisége, nem az életkorán múlik. Te viszont most is kislány vagy.
Másnak meséld be:D
Nekem az orvos azt mondta hogy onnantól már nem kislány valaki miután megjött neki. :) 17 évesen különben is hölgy max :)
Ja, nagyon nagy egyéniség kell ahhoz hogy felhúzz egy Adidas cipőt:D Minden második ember abba mászkál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!