Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Szerintetek ő pózer? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval kettővel alattam jár, 15 éves fiú. Mindenkivel jóba van, cigányokkal is elnevetgél eltársalog velük is. Nem visszahúzódó, társaság kedvelő ember. Nem láttam rajta még bandás pólót. Oldallánca van, 20 soros bakancsa benne piros-fehér fűzővel. Nem hord pentagramot. Gyakran látom olyan lányokkal beszélgetni akik pics@k Szerintetek? Ti kit neveztek pózernek?

17/L

2018. márc. 1. 15:05
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as. A bandalogót nem azért hordjuk mert tetszik. Főleg ha valaki igenis rajong értük. A logó mögött egy történet van. És lehet hogy csak én vagyok ilyen, de aki egyik nap anarchista fűzővel járt bakancsba, az egyik nap a másikra ne járjon Adidasba. :)
2018. ápr. 4. 00:00
 22/47 anonim ***** válasza:
86%
Kicsi lány, tudom, hogy 17 évesen még azt hiszed, a bandalogó nagyon meghatározza a személyiségedet, de úgy fest, a kisbarátod 15 évesen eljutott odáig agyilag, hogy azt visel, ami neki tetszik, és lefhossa, ki mit szól hozzá. :)
2018. ápr. 4. 07:40
 23/47 anonim ***** válasza:

Azt hiszem te szerelmes vagy ebbe a sracba... :)

Szerintem dragam ne te mondd meg ki milyen fuzot hordjon, persze masnap fel ne merjen venni egy sportcipot. Ez a srac ugy oltozik ahogy neki tetszik. Vannaak olyan csajok akiknek a plazacica stilus tetszik es ugy oltoznek, pedig nem is azok. Nőjj fel. Barcsak ez lenne a legnagyobb problemad az eletben h ki hogy nez ki.

2018. ápr. 4. 10:08
 24/47 anonim ***** válasza:
86%

Nem. :D A fehér fűzőről én is azt hinném először, de simán lehet, hogy másképp tekint a jelentésére, vagy esetleg nem fajgyűlölő-rasszista, csak simán rasszista, ne vidd túlzásba, egy iskolatársam kék fűzőt hord, mégsem akar rendőröket gyilkolni. :D

A többi dologgal nem értem mi a probléma. :D

Ohh és, az Adidas cipős dologra... szerintem pont ez gátolja meg attól, hogy pózer legyen... úgy néz ki azt hord amit szeretne, nem azt amit elvárnak tőle a TRVE rockerek. :P

2018. ápr. 12. 14:39
 25/47 A kérdező kommentje:

Milyen érdekes hogy a #22,#23,#24 hozzászóló majdnem ugyanazokkal a szavakkal beszél. Nem? :)

Amúgy csak felbasz ideigileg ha valaki pózer. És 1 éve kapcsolatban vagyok! ;)

Meg különben nem is értem hogy mi ez a 17 évesen úgy kezelik az embert mint egy 10 évest:D "Kisilány stb" xdd

Ha valakinek nincs normális hozzászólása nem kötelező kommentelni.

2018. ápr. 12. 15:14
 26/47 anonim ***** válasza:
90%
24-es vagyok, el sem olvastam a válaszokat, csak amiket te írtál. Gec, véleményt kértél, leírtuk, ha nem tetszik mi a f@xnak írsz ki kérdést? :D Neked csak az az értelmes hozzászólás, ami egyetért veled, értem én, de te meg azt értsd meg, hogy azért kislányoznak le, mert ilyen korlátolt vagy. :P
2018. ápr. 12. 15:22
 27/47 anonim ***** válasza:
91%

22-es vagyok, elhiheted, hogy nem szórakozok párhuzamos profilokkal.

Nem az életkorodtól leszel kislány vagy nagylány. A fiú két évvel fiatalabb nálad, mégis van saját egyénisége, nem az életkorán múlik. Te viszont most is kislány vagy.

2018. ápr. 12. 16:05
 28/47 A kérdező kommentje:

Másnak meséld be:D

Nekem az orvos azt mondta hogy onnantól már nem kislány valaki miután megjött neki. :) 17 évesen különben is hölgy max :)

Ja, nagyon nagy egyéniség kell ahhoz hogy felhúzz egy Adidas cipőt:D Minden második ember abba mászkál.

2018. ápr. 12. 16:40
 29/47 anonim ***** válasza:
Okk.
2018. ápr. 12. 17:42
 30/47 anonim ***** válasza:
89%
:'D Én metált hallgatok és mégis Adidas táskám van. Te nagyon sztereotípiákban gondolkodsz. Mellesleg az tényleg gáz, ha nem tudja, mi van a pólóján, de nem értem egyáltalán miért foglalkozol ezzel a sráccal.
2018. ápr. 12. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!