Mitől lesz valaki metalhead? Mitől mondhatja (jogosan! Nem mint pózer) valaki azt magára hogy metalhead? Milyennek 'kell' lennie?
Mondjuk attól, hogy nem tesz fel ilyen hülye kérdéseket. :P
Ha nekem most valaki azt mondaná, hogy nem vagyok az, mert nem illek bele a kis hülye szögletes dobozkáiba, mert nem úgy nézek ki ahogy azt ő kitalálta és nem úgy viselkedek, akkor szimplán képenröhögném... Bár egyébként nem nevezem magam semminek, mert utálom a sztereotípiákat és nincs rámvarrt címke vagy kezelési útmutató se (drycleaning only!). A hírek szerint mindenki egyedi hópihe vagy mi a legújabb szöveg ugye. :D
Akinek szabályokhoz kell magát tartani és piszok fontosnak érzi a megfelelő kinézetet is meg a vonatkozó szabályok betartását, az csak birka és pózer, nem metalhead vagy egyéb. Bár ahogy nézem az "új" "stílusok" lényege ennyi. De ha szabályokat akarsz, akkor legyél swag meg mittom én mi.
Örülök hogy egyből azt mondtad hogy hülye kérdés:D
de utánna te ís ugyanúgy a birka és pózerségről kezdtél beszélni !!! azért kérdetem meg pl. goth lehetsz úgy is hogy nem öltözöl úgy (mert nem az a lényege ) de metalheadség az más ..az nem csak életszemlélet mint a goth !
na de azért kösszXDDDD kb. ugyanarról beszéltél mint én csak te válaszba én meg kérdés formában :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!