Baj ha metal zenét hallgatok (gothic, black metal), de egyáltalán nem öltözök metalheadként?
Kb. fél éve hallgatok ilyen zenét..
Mert megismerkedtem egy fiúval(haverok vagyunk) , ő ismertette meg velem ezt a műfajt. Az egyik haverjával is jóban lettem , ő metalhead(látszik is rajta) .
De félre ne értsétek nem miattuk hallgatom ezt, csak általuk ismertem meg (ők a metálnak más alműfajait hallgatják , szóval nem utánzom őket)
Viszont egyáltalán nem öltözök rockeresen/metalheadesen, szerintetek ez baj? Ez pózerségnek mondható , hogy nem látszik rajtam a zenei stílusom?
Pózerségnek azt hívják, aki már már eltúlzottan követ egy olyan stílust öltözködésileg, aminek a lényegéről fogalma sincs.
Én már 13-14 éves korom óta metált hallgatok (gothic/sympho/folk/pagan/viking), de sportosan és csajosan öltözök. Tetszenek a gothic ruhák, van pár fűzőm, de szerintem nem hétköznapokra való.
Az egyetlen, ami utal a stílusomra az a szobában dekorációs elemként szolgáló Eluveitie sál :)
20l
Én is rockot és metált hallgatok, de cseppet sem látszik meg, mindenki kikerekedett szemekkel bámul, mikor közlöm milyen zenéket szeretek:)
Fölöslegesnek tartom, hogy zenei ízlés alapján bekategorizáljam magam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!