Mit gondoltok a Dark-Raven Asylumról?
Figyelt kérdés
Idén márciusban nyílt a Dark-Raven Asylum gothic shop a Blahától nem messze a Dohány utcában. Van honlapjuk is. Ahhoz képest milyen jó cuccok vannak, iszonyat olcsón adják. Egyszer vásároltam már ott, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Nektek tetszik a bolt és a felhozatal? És vajon az olcsóságnak a minőséghez is van köze szerintetek?2013. júl. 9. 10:26
1/2 anonim válasza:
Én még nem vásároltam,de nyertem a nyereményjátékukon:maga a bolt régebben is megvolt,csak arrébb költözött.
A nadrágot később eladtam mivel fix méretű volt a nyeremény és elállt a fenekemnél,de maga az anyaga és a varrása nagyon jó,barátnőm azóta is hordja(februárban adtam el neki).
Szerintem nyugodtan vásárolj tőlük,ismerek olyanokat akik vásároltak és eddig sosem volt gondjuk.
2/2 anonim válasza:
én már 2-szer voltam ott, és nagyon jó kis bolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!