Mit gondoltok a DC-s Suprás-s cuccokrol?
Figyelt kérdés
Lányokra vagyok főként kiváncsi!köszi2013. júl. 3. 13:06
2/5 anonim válasza:
szertem :D
szamomra meno,draga es tartos
( kedvenc markam, nekem is van egy jo par,a tobbi kedvencem a vans, element, etnies, globe...)
3/5 anonim válasza:
Barátnőmnek hamar szétmentek a DC cipői, levált a talpuk. De személyes tapasztalataim nincsenek DC-vel...
Akkor már inkább Vans, 3 éve tök jó állapotban van. :D
4/5 anonim válasza:
Supra az trágya. DC, Vans, Volcom, Etnies, Globe, Element, Quick Silver, ezek a vezetők, ebben a stílusban.
5/5 anonim válasza:
Szia! Legjobb márkák.. :) Nekem volt 1 Nike cipőm szinte a legdrágább fajtából. Mivel 1 év alatt tönkre ment levált az alja stb. Vettem egy 18 ezer forintos Suprát már 4 éve hordom semmi baja :) Szóval ajánlom a lányoknak meg rohadt jól nézki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!