Szeretném felújítani a biciklimet, mit gondoltok ezekről a cuccokról?
Az a helyzet hogy fél éve kezdtem el cangázni. A mostani biciklimmel tudok dirtezni, a haverjaim szerint nagyon jó cangás leszek 1 év múlva kb. Azért szeretném a cangámat felújítani mert el szeretnék kezdeni streetezni is egy kicsit (180, barspin stb..), és néhány cucc a biciklin eléggé meg van már gyötörve.. pl váltó, agy, gumik stb.. egyébként a vázam és a teleszkópommal semmi baj nincs. szerintem azok még jók lesznek egy darabig, szóval csak azt tervezem cserélni ami fontos.
Linkelem miket néztem ki:
gumi : [link]
hátsó agy : [link] (haver tud ilyet szerezni nekem 10k-ért!)
markolat : [link]
lánc : [link]
lánctányér : dartmoor sting 32 fogú (nemtaláltam testbikeon)
Nos mit gondoltok ezekről a cuccokról? ja és a lánc elég hosszú lesz 32T - 14 áttételre?
Ugyanilyen cangám van most : [link]
A váz és a teló ugyanaz. Csak nekem a váz fekete. a teleszkóp SR Suntour DURO 130 (nemtudom pontosan hogy DJ-E vagy DJ-D, nemakarok hazudni inkább:D)
Az lenne a tervem hogy rakok a cangára single speedet mindenképpen. Váltót úgysem használom szerintem felesleges. Ám a váz mérete 26" hosszú és 14" magas. ha jól tudom :D de ám én tudok vele manualozni meg minden. szóval sztem 180at is megtanulnám rajta, csak eléggé sz*r most igy a cangám, azért akarnám felújítani..
Ám az a hátsó agy amit linkeltél nekem már rohadt drága lenne :D ahhoz képest h 10k-ért meglenne az a agy amit én mutattam :D
minden cucc jó amit leírtál ! a hollyval vigyázz mert könnyen kapsz defektet és amit linkeltek crazy bob meg nehéz ! van a schwalbe table top picit drága és gyorsan kopik de ól tapad és defektálló !
Az is egy megoldás ha dh belsőt nyomsz bele és akkor mehet a holly is ( ez úgyis jól jön mert ha streeten tanulsz el kell :))) )
ja amúgy nemtudom hogy ezt e nevezik ejtőpapucsos váznak, de nekem ilyen a váz: [link]
Érdemes ilyen vázba nem gyorszáras agyat tenni? később úgyis vennék majd rendes street vázat, és abba már nem jó a gyorszáras ha jóltom. thx a helpet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!