Miért nem öltözhetek úgy, mint egy rocker/góth/metalhead, ha nem vagyok az?
Félreértés ne essék, nem számomra ismeretlen bandás pólókat akarok felvenni. Egyszerűen csak bejön a bakancs és a fekete szín. Nagyon tetszenek és mindig is nagyon tetszettek ezeknek a szubkultúráknak a ruhái. Én magam leginkább alternatív rockot hallgatok.
Sok barátom megszólt már, hogy ne húzzak ilyen cuccokat, ha nem vagyok "ős-rocker".
A kérdésem: ez olyan nagy bűn, amit teszek?
18L
Ez hülyeség, hogy nem veheted fel azokat a cuccokat. Persze, hogy felveheted! Mindenki azt hord, amit akar és ami jól áll neki, de a legfotosabb, hogy jól érezze benne magát az ember.
Fűzőt sem csak gothok hordanak, bakancsot sem csak a rockerek, akkor nem értem, a "barátiad" miért szólnak le... Bár, valahol értem... Gondolom a barátaid is 18 év körül vannak, akkor meg világos, miért állnak így a dolgokhoz: mert ez az életkor, olyan 15-től huszonegynéhányig a kategorizálós korszak.
Ha az altrock nálad az AFC és a BVB, akkor megértem, amit mondanak. Máskülönben meg nem értem, mi a probléma. Rockot hallgatsz, miért ne öltözhetnél úgy? Még mindig jobb, mintha ringyó módjára mutogatnád a segged cicagatyában...
19/f
Nem, az alrernativ rock nálam nem az AFC, bár a BVB-t szeretem.
De ettől függetlenül sem értem, hogy miért lennék divatrocker stb... Nem tartom magam ősrockernek, nem is mondo ezt. Egyszerűen nekem az ilyen ruhák tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!