Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem öltözhetek úgy,...

Miért nem öltözhetek úgy, mint egy rocker/góth/metalhead, ha nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem számomra ismeretlen bandás pólókat akarok felvenni. Egyszerűen csak bejön a bakancs és a fekete szín. Nagyon tetszenek és mindig is nagyon tetszettek ezeknek a szubkultúráknak a ruhái. Én magam leginkább alternatív rockot hallgatok.

Sok barátom megszólt már, hogy ne húzzak ilyen cuccokat, ha nem vagyok "ős-rocker".

A kérdésem: ez olyan nagy bűn, amit teszek?

18L

2014. jún. 14. 19:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Omg, card már le, azt hordd, ami neked jól esik, azt' cső! Ha te abban érzed jól magad, és megszólnak, a boldogságod útjába akarnak állni, akkor ne törődj velük!
2014. jún. 14. 19:59
 2/16 anonim ***** válasza:
*most ebben a ruha kérdésben.
2014. jún. 14. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Barát? Egy barát nem szól meg, nem parancsolgat! Max. elmondja, hogy szerinte nem kéne, de elfogadja, ha te másként gondolod.
2014. jún. 14. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem az, én is inkább alternatív rockot hallgatok, semmi death metált, de imádom a bakancsokat meg a fekete cuccokat, ritka hálás szín :) A barátaidnak nem kéne ezzel foglalkozniuk, ha látják, hogy boldog vagy azokba na ruhákban annak elégnek kéne lennie. Persze az ő dolguk, hogy ne hagyák, hogy leégesd magad, de gondolom az fel se merült.
2014. jún. 14. 20:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy nem veheted fel azokat a cuccokat. Persze, hogy felveheted! Mindenki azt hord, amit akar és ami jól áll neki, de a legfotosabb, hogy jól érezze benne magát az ember.

Fűzőt sem csak gothok hordanak, bakancsot sem csak a rockerek, akkor nem értem, a "barátiad" miért szólnak le... Bár, valahol értem... Gondolom a barátaid is 18 év körül vannak, akkor meg világos, miért állnak így a dolgokhoz: mert ez az életkor, olyan 15-től huszonegynéhányig a kategorizálós korszak.

2014. jún. 14. 20:51
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy bűn, nyugodtan öltözködhetsz így:)
2014. jún. 14. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy öltözik ahogy akar, és ennyi. Az ős-rockerek is úgy kezdték ahogy te, nem bakanccsal a lábukon születtek. Csak el vannak szállva maguktól sokan...
2014. jún. 14. 21:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Felveheted de akkor két oldalról is kaphatsz pofonokat. Egyik ugye a barátaid, a másik meg az olyan arcok akik egyből beszólnak hogy divat rocker/góth/metalhead vagy.
2014. jún. 14. 23:37
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Ha az altrock nálad az AFC és a BVB, akkor megértem, amit mondanak. Máskülönben meg nem értem, mi a probléma. Rockot hallgatsz, miért ne öltözhetnél úgy? Még mindig jobb, mintha ringyó módjára mutogatnád a segged cicagatyában...

19/f

2014. jún. 14. 23:51
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem, az alrernativ rock nálam nem az AFC, bár a BVB-t szeretem.

De ettől függetlenül sem értem, hogy miért lennék divatrocker stb... Nem tartom magam ősrockernek, nem is mondo ezt. Egyszerűen nekem az ilyen ruhák tetszenek.

2014. jún. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!