Mennyire öltözhet vagányan egy bébiszitter?
Figyelt kérdés
Nyilván nem ez álmaim állása, csupán átmeneti.
Alapból kicsit alternatívabb vagyok, az elegánsabb rockeres vonalból. Igyekszem nem túlzásba vinni a feketét, bőr cuccokat, nem lesznek rajtam koponyák...
Szóval tippek arra, hogy valamennyire önmagam legyek, de gyerekbarát?
2014. jún. 8. 19:32
1/3 anonim válasza:
Hosszú vagy rövid nadrág/farmer és hozzá valami színesebb póló/ujjatlan, az szerintem akár még koponyás is lehet:)Nem tudom hogy hordasz-e bakancsot, de ha van azt kerüld. Az nyáron nem is túl előnyös. A lényeg hogy full egyszerű legyen, szerintem. Se túl kihívó vagy túl sötét. Mindenképp vegyél bele egy kis színeset:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy egyszerű farmer + fekete póló/ ujjatlan stb. vagy mondjuk fekete nadrág + fehér/szürke póló. Ennél nem kell bonyolultabb. Letisztult és egyszerű és akkor nem fogod senkinek sem szúrni a szemét.
3/3 anonim válasza:
Én gyermekotthonban dolgozom nevelőként. Ugyanúgy öltözöm, mint amikor nem dolgozom, csak zártabban (fekete, bakancs...)
Senkit nem izgat, ha jól dolgozol. (A kölykeim meg kimondottan szeretik egyébként :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!