Van egy fiú 13éves vigyázok rá kaját adok neki segítek a leckébe stb többi lent?
Szólj a szüleinek, hogy kezelhetetlen a gyerek. Nem a te dolgod megnevelni, te csak vigyázol rá. Az ilyent nem kell eltűrnöd.
Meg ne üsd, mert csak bajba kerülhetsz. Keress "normális" gyereket, vagy kérj dupla pénzt :)
Nem a gyors felfogásodért szeretnek mi? :)
A pápa katolikus?
Ennél b uzibb már nem is lehetne.
Figyelj. Lehet h meleg lesz és csak most kezd érdeklödni a pasik iránt. Valószinû még nagyon gyerekes a felfogása és nem fogta fel h ez nem szokás, h egymásnak mutogassuk a nemi szervünket. Meg ugye ott van a fogdosás...
Szólhatsz a szüleinek h tul bizalmasan viselkedik veled de nem kéne emlitened ezt a matyi mutogatást meg s-ggmarkolást mert tuti leszidnák érte amit lehet meg sem tudna emészteni és a késõbbiekben gondja lehet ebbõl, lelkiismeret furdalása lesz ha fiùkkal csinál ezt azt. Én meleg vagyok de én sem örûlnék neki ha egy 13 éves 'flörtölne' velem ugymond, pláne ha még hetero is lennék. Esetleg beszélhetnél a fiúval is h ne csináljon idegenekkel ilyeneket mert nem illik fogdosni. valahogy be kéne adagolni neki h csak akkor mutassa meg a farkát ha azt a másik is szeretné és nyomatékositva legyen az h te ezt nem szeretnéd! Az meg h megmutatta a s-ggeden h fogta meg egy csajnak nyilván csak azért volt h megfoghassa a tiédet. ne hibáztasd érte biztos tulteng benne a hormon :D szerintem az lenne a legjobb megoldás ha vmi oknál fogva felhagynál a bébiszitteléssel. pl h nincs már idegzeted a kiscsávókhoz vagy vmi. Pl nekem sincs kedvem mindig 13-14 évesekkel foglalkozni. Ha esetleg dumálnál errôl irj rám nyugodtan, nyugi én nem szeretek birkózni :'D
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!