Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van egy fiú 13éves vigyázok...

Van egy fiú 13éves vigyázok rá kaját adok neki segítek a leckébe stb többi lent?

Figyelt kérdés
szóval bébiszitter vagyok úgy mond és van nekem egy olyan problémám hogy szerintem ez a kisfiúcska rám mozdult, elsőnek csak kacsingatott utána mutatta hogy mekkor a pénisze csak úgy elővette.. utána enyémre volt kíváncsi én nem mutattam meg neki mondtam hogy tegye el ne melegeskedjen ,mindig bírkozni akar és rá ül a péniszemre már ott tartok hogy oldalba vágom gyengén hogy térjen magához eléggé lányosan viselkedik most volt mikor megkérdezem tőle hogy meleg-e tagadja seggemet tegnap megfogta hogy így fogta meg egy csajnak rendesen markolta de mikor látta hogy megütőm lenditettem a karomat elengedte az a kérdésem ő homoszexuális ? mert én hetero vagyok és nem akarok tőle semmit hogy kérdezzem meg hogy meleg-e? de hogy öszintén válaszoljon?

2014. máj. 24. 02:53
1 2 3
 11/21 Béla211 ***** válasza:
100%
amúgy én is ismerek olyan 20 éves sráct aki gyerekekre vigyáz.És ha tanul még legalább dolgozik és nem a lábát lóbálja. Amúgy a srác ha meleg hanem túlzásba viszi a dolgokat. Az is lehet hogy csak figyelem hiányos vagy kisebbségi komplexusa van.Beszélj vele és mond meg neki , hogy mondja el neked ,hogy ezeket mért csinálja és beszéljétek meg , mert ha nem akkor kénytelen leszel beszélni erről a szüleivel. Mert te ezt a viselkedését nem vagy hajlandó eltűrni.
2014. máj. 24. 18:37
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Szopasd le.Ha nyeli rendesen,akkor lehet hogy homár.:)
2014. máj. 25. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlen meleg a srác. Ez úgymond még belefér a természetes kamaszkori kiváncsiságba. Ültesd le és beszélj vele erről, és mondd meg neki, hogy nincs baiod azzal, ha ő a fiúk iránt érdeklődik, de te nem vagy meleg. De a szüleinek ne szólj szerintem róla, egy életre tönkreteheted szegény gyereket, ha a szüleimezt rosszul reagálják le.
2014. máj. 25. 13:13
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek azzal, hogy kár lenne emiatt a szülőknek szólni, magyarázd el neki, hogy egyrészt heteró vagy, másrészt a 13 éves korosztály amúgy sem vonz (legalábbis remélem, hogy így van :D ). De a szexuális érdeklődése teljesen normális, a kifejezése talán nem annyira, de mondjuk eléggé úgy tűnik, hogy megbízik benned: ne élj vissza a bizalmával, csak értesd meg vele, hogy nem te vagy a megfelelő partner arra, hogy a farkát nézegesd meg ilyenek. :)
2014. máj. 25. 14:38
 15/21 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ezt az állást de nagyon hanyagolni kéne, bármennyire is kell a pénz. A saját érdekedben...
2014. máj. 25. 23:25
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes,én fiatal koromban is a puncira voltam kíváncsi,nem a bránerre.
2014. máj. 26. 06:35
 17/21 tadel válasza:
71%
Nem megkérdezni kell, hanem beszélgetni vele. De ehhez először a fiú bizalmába kell férkőzni, ami hosszú időt igénybe vehet. Optimális esetben, ezt akár a szülőkkel közösen is megbeszélhetitek, de te ismered őket, nem tudhatom, hogyan reagálnának. Mivel a kissrác 13 éves, tehát lehet, hogy érzékeny a témára, meg kell vele beszélni, hogy nem gáz, ha nem hetero, csak te az vagy. Szerintem már lennie kell azon a szinten, hogy ezt felfogja.
2014. máj. 27. 09:05
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

"Optimális esetben, ezt akár a szülőkkel közösen is megbeszélhetitek"

Az rohadt kínos lenne szegény kissrácnak, semmiképp nem javaslom. de azzal egyetértek, hogy te nyugodtan megbeszélheted vele a dolgot. Igen, a srác nyilván nem full heteró, de ezzel semmi gond, most kezdi érdekelni a téma, csak egyszerűen annyit kell megértenie, hogy nem te vagy a megfelelő alany a dologhoz.

2014. máj. 27. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Dzsízasz!Manapság már tök természetes ha valaki akár 13 éves korában homár?Itt az ideje hogy kihaljon az emberiség.:)
2014. máj. 28. 07:10
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
eddig is természetes volt. miért te hány évesen lettél hetero? lol
2014. máj. 28. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!