Szerintetek mennyit kérhetek el óránként? (Bővebben lent)
Sziasztok! Szakképzett, 3 éves tapasztalattal rendelkező bölcsődei gondozónő vagyok. Nemrég 3 anyuka megkeresett, hogy vigyázzak a gyermekükre a bölcsődei leállás idejére, ami 3 hét lesz.Naponta kb. 7-8 órát kéne vigyáznom a kicsikre. Szerintetek mennyit kérhetnék el óránként a bébiszitterkedésért?
A válaszokat előre is köszönöm!
szerintem adj meg egy fix összeget a 3 hétre
nem óradíjat
viszont előre beszéljétek meg h akkor tól-ig meddig marad a gyerek
max : olyan 45-öt kérnék 3 hétre / gyerek
Adni kell nekik reggelit, ebédet, uzsonnát, innivaló, gyümölcslé, szörp, gyümölcs, keksz, esetleg fagyi.
Gondolom nálad lesznek. Te látod, tudod milyen helyzetben vannak a szülők, mennyit engedhetnek meg maguknak.
30-40.000/gyerek/3hét
Azért ha valaki 100-120.000 Ft-ot keres/hó, ennél többet nem tud kifizetni!
Én is kb 1000-1200ft-ra gondoltam, ami eloszlana a szülők között.. Szerintem ez az ár reális lenne, a szülőknek és nekem is megérné.
Sajnos már nem dolgozok a bölcsiben (egy hete jöttem el onnan), így gyakorlatilag a munkanélküli járadék mellé lenne ez egy kis kiegészítés. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!