Hol és hogyan kérhetek igazolást a kisgyerekes bérlet kiváltásához?
első vagyok. ezt találtam.
Köszönöm mindenkinek,de azt már tudom, hogy magát a bérletet hogy kell intézni, az igazolás volt a lényeg,mert az ugye szükséges hozzá. Viszont mivel hó végéig még külföldön vagyunk, ugyanakkor rá pár napra már szükségem is lenne a bérletre, ezért gondoltam,hogy az igazolást ideje volna megigényelni,mert az több nap. Végül írtam egy központi e-mail címre a OEP-nek, ahol ezt a választ kaptam:
"Tájékoztatjuk, hogy kisgyerekes bérletre való jogosultsághoz szükséges igazolást a gyermekgondozási díjat folyósító Fővárosi ill. Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervétől kérheti. Amennyiben munkáltatója társadalombiztosítási kifizetőhely, az igazolás kiállítására a munkáltatója jogosult.
Az igazolást kérheti személyesen a Kormányhivatal ügyfélszolgálatain, vagy postai úton írásban."
A MÁK-nál persze lehet e-mail-en kérni, most ezzel jól kiszúrnak velem.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!