Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem öltözhetek úgy,...

Miért nem öltözhetek úgy, mint egy rocker/góth/metalhead, ha nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem számomra ismeretlen bandás pólókat akarok felvenni. Egyszerűen csak bejön a bakancs és a fekete szín. Nagyon tetszenek és mindig is nagyon tetszettek ezeknek a szubkultúráknak a ruhái. Én magam leginkább alternatív rockot hallgatok.

Sok barátom megszólt már, hogy ne húzzak ilyen cuccokat, ha nem vagyok "ős-rocker".

A kérdésem: ez olyan nagy bűn, amit teszek?

18L

2014. jún. 14. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én industrialos vagyok, a rockot még csak nem is szeretem, hanem a metál különösebb alágait hallgatom leginkább, illetve elektronikusat, neofolkot, stb.

Ez egy külön szubkultúra, de sokmindenből építkezik, én imádom a bakancsokat, meg a feketét, többnyire azt hordok. Bár nekem van egyfajta gótos beütésem, valahol abban a szubkultúrában mozgok, de annál összetettebb az én stílusom.

Hordj, amit jónak látsz :)

2014. jún. 16. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg ős-rocker illetve ős-metálos vagyok... Mégis fölveszem a szép, könnyű nyári ruhákat, és nyilván nem bakanccsal, hanem szandállal hordom. (Nyugi, lány vagyok :D )Most akkor ez nekem ne lenne szabad? :D Hordd amit szeretnél. Csak akkor ne hordj ilyet, ha az amit hallgatsz, még csak közel sem áll a zenéhez. (mondjuk bennük nincs meg a hajlam sem, hogy így öltözzenek... )
2014. jún. 16. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:
21%

"és nyilván nem bakanccsal, hanem szandállal hordom"

Chö, gáz.

19/f

2014. jún. 16. 16:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz, sülne bele a lábam 35 fokban?? Koncertre meg nyilván azt veszem föl, de akkor hozzá is öltözöm. Imádom a bakancsomat, de nyáron minek?

(Amúgy Iron Maidenen nem tűnt föl, hogy 98% nem bakancsban volt, hanem tornacipőben/egyébben? Mégis első ránézésre rockereknek tűntek )

2014. jún. 17. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert hülyék az ismerőseid...

Én punk-metálos létemre ha ki kell öltözni, "gothnak öltözök", mégse jöttek még azzal, hogy divatgót vagyok...azt hordasz, amit akarsz..

De egyébként ha diszkós lennél még azt mondanám, hogy azért, mert hülyének néznek, de így nem értem én se...

Szerintem nem bűn...

2014. jún. 17. 14:11
 16/16 anonim válasza:
32%

Utálom az Iron Maident -.- az Accept és a Judas Priest (és még pár hasonló stílusú zenekar) riffjeit nyúlja. Én anno a '80-as években nem hívtam volna meg őket az Accept előzenekarának. Nézz körül Accept koncerten, hogy öltöznek ( 2014 Okróber 26, PeCsa) és öltözz úgy ahogy akarsz :)

Milyen zenekarokat hallgatsz?

2014. jún. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!