Milyen ruhákat/kiegészítőket hordhatok?
Köszi szépen :D
Utolsó : hát köszi,csak leírtam azt amit eddig hordtam,illetve szerintem jól néz ki :D
Egyetértek az előttem szólókkal. Bár fiatalka vagy eléggé kiforrott a stílusod metál téren!
Az oldalláncot nem ajánlom, régen én is hordtam, na nem azt a Totókutya lánycot, hanem aprószeműt, de mindenbe bele- illetve fennakadtam, nem túl praktikus. Mondjuk én meg béna vagyok :D
Bőrdzseki, szegecses csuklószorítók rendben (de remélem, nem aranyszínű szegecsek, mert azok ritka rondák :D) szegecses öv is tuti, meg jók azok a hálós kesztyűk is, meg a halálfejes kiegészítők.
Szaggatott farmerek, zenekaros pólók, bakancs. A lényeg, hogy ha belenézel a tükörbe Magadnak tetsszél, ez a legfontosabb.
Bár én inkább goth téren mozgok, de remélem, tudtam segíteni :)
15:55 Köszi! Sokat segítettél,nem is tudod mennyire =)
és nem..aranyra még csak nem is gondoltam :D És kösz a tippet a lánccal kapcsolatban,erre nem is gondoltam..
10:07 Tény,hogy valakinek jól áll,még gondolkodom rajta
És kösz,hogy ilyen jófejek vagytok :D
15:55 Köszi! Sokat segítettél,nem is tudod mennyire =)
és nem..aranyra még csak nem is gondoltam :D És kösz a tippet a lánccal kapcsolatban!
10:07 Tény,hogy valakinek jól áll,még gondolkodom rajta
És kösz,hogy ilyen jófejek vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!