Református vagyok. Milyen ékszereket, kiegészítőket hordhatok, ami ezt jelképezi?
Figyelt kérdés
Mint pl. a katolikusoknál a rózsafüzér.2011. ápr. 26. 15:02
1/12 anonim válasza:
Húú... esetleg valami kitűző vagy nyakláncon medál?
2/12 anonim válasza:
Kitűzőn a nyolcágú Kálvin csillag. Sajnos a többségnek fogalma se lesz róla mit jelent. :)
De mi értelme ennek? Nem egyszerűbb ha olyan ékszert hordasz ami tetszik?
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Galambos kitűző a legklasszabb szerintem. Bár ez nem kizárólag református szellemiséget tükröz.
5/12 anonim válasza:
Miért arra kell büszkének lenni h református vagy, ahelyett, h arra lennél h keresztény vagy?
7/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok rá büszke,nagyon vallásos sem vagyok.csak kíváncsi voltam,hogy mit viselhetnék,ha szeretnék. :)
2011. ápr. 26. 17:16
8/12 anonim válasza:
Különben a katolikusoknál a rózsafűzér nem egy ékszer vagy egy kiegészítő, hanem egy eszköz az imához. Az már rég rossz ha azt valaki ékszernek hordja..:(
9/12 A kérdező kommentje:
mostanában már mindenféle retrós p*csák és a cicafiúk is hordják...
2011. ápr. 26. 18:23
10/12 Grimmpeace válasza:
Keresztelkedj be romai katolikusnak. Nekem egy kis feszulet van a nyakláncomon, illetve egy kis Mária-ikon. ftw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!