Miért élünk rabszolgaként?
28 éves koromig én is ezt a szöveket fújtam kérdező, mindenkit hibáztattam a szar életemért... az oktatási rendszert, a tanárokat, a politikát, a szüleimet... de magamat azt soha... ráadásul még roma is vagyok...
Teljesen véletlenül egy házibulin kérdezte meg egy haverom, hogy youtube meg google hogy, hogy csupa asztalosos meg famegmunkálós keresést ad nekem... hát mondom mert ezt szeretem nézni, mert szìvesen csinálnám... erre persze jött a logikus kérdés ami valahogy magamtól sosem jött, hogy miért is nem tanulom akkor meg...
Okj -n megcsináltam, otthon nem tudtam elhelyezkedni, sajnos minden asztalos elhajtott, amint meglátták a bőröm színét, kijöttem hát az osztrákokhoz és már 3.éve itt élek, jól keresek, imádom a munkámat, és nem mellesleg van pénzem akármilyen ökörségre amit kitalálok... februárban pl egész hónapban Thaiföldön leszek legjobb haverommal.
11.11 es vagyok, azért nem tudom ki pontozott le, de ha tud jobb ötletet kilábalni a sz-rból hallgatom.. ja lottózzál lepontozó :D
amúgy meg nem rabszolgaság, kapitalizmus van, értékes munkavállaló válogathat melókból, ahogy leírták is, nem számít a bőrszíned vagy más ha jó vagy a szakmádban, nyelveket tudsz stb. el kell tudni adnod magad. ja plíz lepontozó mutasd magad kivi vok a Te véleményedre. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!