Miért élünk rabszolgaként?
Én nem érzem magam rabszolgának.
Az egész délután, este szabad. A hétvégék is. Egy csomó programot lehet csinálni, akár családdal, akár barátokkal.
Meg a munkám is olyan, hogy vannak benne jó dolgok, nem utálom.
Egy csomó mindent kipróbálhatsz. Gondolom, te sem éjjel-nappal dolgozol minden egyes nap. Egyébként meg még csak 20 leszel :) Előtted van még az egész élet!!
Ha nem vagy elégedett, akkor tanulj, keress másik munkát, próbálj szerencsét. Gondolom, most még könnyebb váltani, fiatal vagy, nincs annyi kötöttség.
igen, ilyen a modern társadalom
ha nem akarsz dolgozni, akkor ki kell törnöd a rendszerből de ahhoz vagy csövesnek vagy valami iszonyú profi befektetőnek kell lenned
Milyen munkahelyed van? Hány nap szabid van egy évben?
Legyél tanár és akkor sok szabadidőd lesz!
Na jó, ezt csak viccnek szántam..
Próbálj olyan munkát találni, amit kedvelsz és akkor jobban fogod érezni magad!
""a fizetésből csak éldegélni tudok..""
Dolgozz olyan helyen ahol jól fizetnek és akkor nem csak éldegélni tudsz hanem élni is.
Én nem vagyok rabszolga, jól keresek és van szabadidőm is. Valamit rosszul csinálsz.
Időben pofán csapott téged az élet. A sulit leszartad és nem tanultál. Most nem tudsz elhelyezkedni normális munkahelyre, ami fizetne is.
Igazából edd meg, amit főztél. Utána pedig próbálj meg változtatni rajta. A sírás nem megoldás.
Sajnos az egész életed így fog telni, ha hagyod. Főleg, ha korán jön a gyerek, a családalapítás - erre nagyon vigyázz, mert akkor válsz igazán rabszolgává, ha lesz gyereked. Komolyan mondom.
Húsz évesen még bőven van időd pl. tanulni. Tanulj nyelvet pl. és kinyílik a világ előtted, mehetsz pl. külföldre dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!