Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lehet a baj velem? (hosszú)

Mi lehet a baj velem? (hosszú)

Figyelt kérdés
Mi lehet a baj velem? Úgy érzem senki nem szeret,van pár barátom..de csak az iskola miatt.Szüleimmel jó kapcsolatom van.Nekem az a bajom hogy senki nem keresi annyira a társaságom.Nem hivnak el sehova,és én meg nem tudok menni mert ha elhivnék valakit tuti hogy visszamondaná. Volt már így és nagyon rosszul esett.Unalmasnak tartom magam. Eléggé visszahúzódó vagyok és nehezen ismerkedek. Általában a szabadidőmet otthon töltöm. Fiuk is érdekelnek,vagyis csak érdekelnének…de semmilyen kapcsolatom nem volt.Persze nem szeretném elsietni meg nem akarok ilyen „könnyű nőcske” lenni.De még egy szájra puszit se kaptam soha :D.És talán egy kis másfajta szeretetre vágyok. Az összes osztálytársamnak rengeteg ismerőse és programja van,én meg olyan esetlen vagyok. Ráadásul ők bőven betudnának jutni egy korhatáros helyre, én meg tényleg a koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki. Nehezen tudok beszélgetésbe elegyedni egy idegennel,pedig elég éretten hozzátudok szólni a dolgokhoz,a szókincsem sem olyan mint egy érett nagycsoportos ovisnak. :D (trollok most irhatjátok mennyi helyesírási hibát ejtettem eddig :D). Szóval amikor beszélgetek valakivel folyton azon gondolkozok mennyire unhat engem és lehet csak én eroltetem a beszélgetést. Ráadásul nemsokára gimibe kerülök ahol fullra egyedül leszek és félek hogy betudok-e illeszkedni és lesznek-e barátaim. Lehet ti most ezt szokásos „kamasz-hisztinek” fogjátok fel, de ezek nekem tényleg fájnak,és napi szinten eszembe jutnak és eltudnám magamat tölteni hogy tényleg mennyire magányos vagyok. Bocsánat hogy ennyi mindent idezúdítottam,nem is tudom miért tettem. De jó volt kiirni magamból  A kritikákat is meghallgatom,de a trollos fröcsögésre nem vagyok kíváncsi. 14/L

2017. ápr. 17. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez mindig így szokott lenni. Van 1-2 nagyhangú az osztályban akik azt hiszik mekkora nagy arcok, meg vannak akik követik őket és van az a kis réteg akik normálisak. Ez már csak ilyen.

De legalább veled minden rendben van.

2017. ápr. 17. 21:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek,nagyon aranyosak vagytok. :) Sajnos a való életben nem kapok ennyi kedvességet másoktól. :)Ja és ment mindenkinek a zöld ;)
2017. ápr. 17. 22:00
 13/17 anonim válasza:

Szia:)

En is hasonloan erzek mint te, mintha en lennek leirva egy evvel fiatalabban:)

Ha gondolod irhatsz:)

15/L

2017. ápr. 18. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is irhatsz!:) a páromon kivul egy darab baratom sincs, nincs kinek kibeszelni a lelkem:'(

17L

2017. ápr. 19. 02:41
 15/17 anonim válasza:
Kb. ugyanez vagyok én is. :D Melyik suliba fogsz amúgy menni? 14/l
2017. ápr. 19. 16:24
 16/17 anonim válasza:

Én is tök ilyen vagyok. Ha szeretnél nekem is írhatsz.

14/L

2017. ápr. 23. 14:54
 17/17 A kérdező kommentje:

Na egy kis fejlemény,aki esetleg kiváncsi.:)

A kis irományom után megkaptuk a felvételik eredményét,igy sok új embert ismertem meg és sokkal nyitottabb lettem.És szerintem köszönhetem ennek is.Szóval nagyon édesek vagytok és köszönök mindent. :)

2017. ápr. 24. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!