Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lehet a baj velem? (hosszú)

Mi lehet a baj velem? (hosszú)

Figyelt kérdés
Mi lehet a baj velem? Úgy érzem senki nem szeret,van pár barátom..de csak az iskola miatt.Szüleimmel jó kapcsolatom van.Nekem az a bajom hogy senki nem keresi annyira a társaságom.Nem hivnak el sehova,és én meg nem tudok menni mert ha elhivnék valakit tuti hogy visszamondaná. Volt már így és nagyon rosszul esett.Unalmasnak tartom magam. Eléggé visszahúzódó vagyok és nehezen ismerkedek. Általában a szabadidőmet otthon töltöm. Fiuk is érdekelnek,vagyis csak érdekelnének…de semmilyen kapcsolatom nem volt.Persze nem szeretném elsietni meg nem akarok ilyen „könnyű nőcske” lenni.De még egy szájra puszit se kaptam soha :D.És talán egy kis másfajta szeretetre vágyok. Az összes osztálytársamnak rengeteg ismerőse és programja van,én meg olyan esetlen vagyok. Ráadásul ők bőven betudnának jutni egy korhatáros helyre, én meg tényleg a koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki. Nehezen tudok beszélgetésbe elegyedni egy idegennel,pedig elég éretten hozzátudok szólni a dolgokhoz,a szókincsem sem olyan mint egy érett nagycsoportos ovisnak. :D (trollok most irhatjátok mennyi helyesírási hibát ejtettem eddig :D). Szóval amikor beszélgetek valakivel folyton azon gondolkozok mennyire unhat engem és lehet csak én eroltetem a beszélgetést. Ráadásul nemsokára gimibe kerülök ahol fullra egyedül leszek és félek hogy betudok-e illeszkedni és lesznek-e barátaim. Lehet ti most ezt szokásos „kamasz-hisztinek” fogjátok fel, de ezek nekem tényleg fájnak,és napi szinten eszembe jutnak és eltudnám magamat tölteni hogy tényleg mennyire magányos vagyok. Bocsánat hogy ennyi mindent idezúdítottam,nem is tudom miért tettem. De jó volt kiirni magamból  A kritikákat is meghallgatom,de a trollos fröcsögésre nem vagyok kíváncsi. 14/L

2017. ápr. 17. 20:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gáz veled, legalábbis a leírás alapján tényleg gazdag a szókincsed. Nem kell mindenkinek bazári majomnak lennie. Introvertált személyiség vagy, magyarul belefé forduló. Nincs ezzel semmi baj, majd találsz a gimiben hozzád hasonlót, egészen más ám, mint az általános iskola. Én jót mosolyogtam a kérdéseden, igazán cuki lehetsz. Ilyen húgnak örülnék. :D

29F

2017. ápr. 17. 20:10
 2/17 A kérdező kommentje:

Ohh szivesen örökbefogadnálak. Legalább lenne egy tesóm. :D

Pedig szerintem van probléma velem.Mert az összes barátom nyitott és rengeteg barátuk van. De én hiába próbálok olyan lenni.Soha nem sikerül.Pedig ma-holnap önállónak kell lennem.De egyszerűen félek kommunikálni emberekkel akiket nem ismerek. :/

2017. ápr. 17. 20:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Veled semmi baj nincs, egyszerűen más dolgok érdekelnek téged mint a körülötted lévőket ezért érezheted úgy, hogy nehezen illesz oda.

Én 4 évig alig szóltam az emberekhez az iskolában, aztán amikor felsős lettem jött az osztályba néhány új ember és azok közül volt 1 akivel aztán jól el voltam, később gimibe egy osztályba jártunk. Közben lett még jó pár ismerősöm sulin kívül is. Te sem vagy még lemaradva semmiről. Neten is lehet barátkozni, vagy ha van valami ami érdekel nézd meg, hogy van-e hozzá aktív facebook csoport, azok néha szoktak találkozókat szervezni is, így a virtuális ismeretség valóságos is lehet.

Ha meg jól esett magadból kiírni, hát egészségedre.

2017. ápr. 17. 20:17
 4/17 anonim ***** válasza:
De édi vagy! :D Figyi, én 29 vagyok, de a mai napig nagyon kevés új emberrel kommunikálok, mármint direktben. A melóm miatt persze meg kell találnom új embereket, de magánéletben nem kolbászolok oda bárkihez, mivel én is introvertált személyiség vagyok. A kérdés itt nem az, hogy mások mit gondolnak rólad, hanem az, hogy te magad mit érzel saját magad iránt, mi tenne boldoggá? Ha az, hogy több barátod legyen, akkor tegyél érte. A te korodban kitűnő lehetőség valamilyen edzés, kreatív hobbi szakkör, cserkészkedés, táborok (jön a nyár), ahol hasonló érdeklődésű emberekkel tudsz ismerkedni, barátkozni. Nem baj az, ha otthonülős vagy, de szerintem te is érzed, hogy olykor jó kimozdulni a négy fal közül. Ha gondolod, én beszélgetek veled, de csak mint hugi a báttyal. :D
2017. ápr. 17. 20:21
 5/17 anonim válasza:

Ha akarsz nekem írhatsz :) (Nem foglak unni, szerintem jó hallgatóság vagyok)

14/l

2017. ápr. 17. 20:24
 6/17 A kérdező kommentje:

Higgyétek el ha tehetném barátkoznék.:D De konkrétan ha azon múlna az életem hogy egy idegentől kérdezzem meg hogy hány óra van,ott halnék meg mint hogy megszólaljak. :D

És amúgy imádok csavarogni és új helyeket megismerni,de egy görcs van bennem hogy kommunikáljak. Remélem a középiskola megváltoztat.Ott nekem kell intéznem az ügyeimet.Nem kereshet nekem más barátokat,egy csöndes visszahúzódó embert meg senki sem fog felkeresni. Szóval azt hiszem a gyik hozza talán meg a változást? :D Amúgy az iskolában inkább a tápláléklánc teteje felé helyezkedek el..ha van ilyen. Ott nagy a szám és nem félek felszólalni. De lehet ez a 8év együttlét gyümölcse.. :D

2017. ápr. 17. 20:28
 7/17 anonim ***** válasza:

Higgyétek el ha tehetném barátkoznék

Akkor tegyed. Tuti sokan írnak neked privátot, szóval nem lesz nehéz köztük válogatni.

egy görcs van bennem hogy kommunikáljak.

Ez ismerős érzés. Nekem nagyon nehezen ment legyűrni, de sikerült.

2017. ápr. 17. 20:37
 8/17 A kérdező kommentje:
hahahahahahaah utolsó.:D Már bocsánat hogy kiröhögtelek,de hidd el én rám max az anyám ír hogy "kész a kaja". :D Általában én írok a barátaimra. De abból is konkrétan 1 aki szokott írni nekem. Csak neki is megvan a másik baráti köre is,ami nem ilyen "iskolai".Na mindegy,valószínüleg nem most este fog bekövetkezni a változás az életembe,de semmikép sem akarom halaszgatni. :)
2017. ápr. 17. 20:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ismerős ez, nekem is csak pár emberke szokott írni, sosem sokan. Nem tudom miért van ez, tök sok érdekes embert ismertem meg a neten, élőben is az évek során és mind ezt mondták, hogy alig keresik őket, pedig nagyon műveltek, humorosak voltak.
2017. ápr. 17. 20:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, mindig a gyökerekre kerül a korona.. :D Persze lehet én se vagyok különb.De azok az emberek akik nálunk a "menő" és "ismert" kategóriában vannak azok műveletlenek mint a föld,de valamit tudnak.:D
2017. ápr. 17. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!