Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért bántják a nyugdíjasokat?

Miért bántják a nyugdíjasokat?

Figyelt kérdés
Megjegyzem,fiatal vagyok,de a munkahelymen,az utcán,bárhol azt hallom,hogy a nyugdíjasok elhasználják az ország pénzét,hogy sokan vannak,a legtöbbet járnak orvoshoz,mindenhol beléjük botlunk...stb,ismerős sztereótípíák.Láttam olyat is ,hogy egy autós kikiabált,hogy a tata haladjon gyorsabban a gyalogátkelőn,íronikusan megjegyezve,hogy otthon keresi a halál.Nekem is vannak idős szüleim,és bizony annak idején megdolgoztak a családért,az országért.Miért tehetnek róla,hogy a szocializmusban kényszerültek dolgozni? Nem ők akarták így.Akik ezeket mondják rájuk,nem gondolják,hogy egyszer megörekszenek?Vagy fiatalon akarnak meghalni?

2017. febr. 7. 09:01
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

#kérdező

Matematikai tények. Ha azokat nem szereted, a te bajod, de azokban van az igazság, a puszta számokban. Azokkal nem lehet vitatkozni, ne is kíséreld meg.

De ez az általad képviselt struccpolitika meg félremagyarázás hazugság, öncsalás és tévútra visz.

2017. febr. 16. 13:45
 42/45 A kérdező kommentje:

Előző,

Talán a statisztikai hivatlban dolgozol? Honnan tudod ,hogy a te adataid helyesek? Hozzáférsz a dokumentumokhoz? Vagy pedig elhiszed amit leközölnek veled?

A matametikát is a politikum,a hatalmak tudják manipulálni,hidd el.

2017. febr. 22. 09:44
 43/45 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy vannak a TÉNYEK, melyek nem változnak meg attól, hogy te elhiszed vagy nem hiszed el.

Hazudj tovább magadnak, ha kényelmes. Ám a tudomány nem demokrácia, és semmi nem változik meg benne azzal, hogy te vagy más kételkedik vagy nem hiszi el.

Triviális.

2017. febr. 23. 13:40
 44/45 A kérdező kommentje:

Tények?

Honnan tudod,hogy igazak,adat hivatalban dolgozol?

2017. febr. 23. 13:52
 45/45 anonim ***** válasza:
mert irigyek hogy nekik meg dolgozniuk kell a nyugdijasoknak meg mar nem, egy pelda en regen azt hallottam hogy mivel a rendorok nagyon koran nyugdijba mennek es sokan irigyek rajuk megverik oket mikor mar nyugdijas de ugy hogy ne tudja kik voltak azok pl sotetben elkapjak bosszubol amiert mar 40 evesen nyugdijas lett, nem tudom igaz e lehet hogy csak varosi legenda.
2017. febr. 23. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!