Miért bántják az emberek a vörös hajú embereket? Miben másabbak mint a többi?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 23:37
1/19 anonim válasza:
Én nem ismerek túl sok vörös hajú embert, de akiket ismerek nem szokták piszkálni.
2/19 bumbi02 válasza:
Én se bántom őket, nekem pont a vöröshajú lányok a gyengéim..: )
3/19 anonim válasza:
Én sok vörös hajú embert ismerek, és senkit nem piszkálnak..
4/19 anonim válasza:
Nekem volt egy vörös hajú osztálytársam középiskolában. Főleg eleinte őt is piszkálták kicsit néha. Én nem bántottam soha (legalábbis nem tudok róla), még kicsit haverok is lettünk.
A vörös hajú lányok meg nekem is bejönnek. :)
5/19 anonim válasza:
Szerintem a szőkéket sokkal többen piszkálják.
6/19 anonim válasza:
Abban másabbak, hogy vörös a hajuk és nincs lelkük.
De amúgy nem hinném, hogy bárki piszkálná őket.
7/19 anonim válasza:
Senki nem bántja őket, csak ha más miatt is gondjuk van vele.
8/19 anonim válasza:
Én se sok embert láttam még, aki kifejezetten azért bántotta a másikat, mert vörös. Pedig ismerek pár vörös embert. De biztos vannak.
9/19 Wad Bikaiy válasza:
Az emberiség (kisebb)részben a Marsról elmenekült humanoidoktól származik, tehát a többség számára természetes reakció,hogy idegenként ismeri föl a vöröshajút és elutasítja, ösztönösen.
10/19 anonim válasza:
Én nem bántom a vörös hajó emberek, csak a gondolataimban. Pont vörös hajú az Biológia tanárom és egyszerűen képtelen vagyok bemenni biosz órára a vörös haja miatt. Inkább otthon megtanulom amit kell és csak vizsgákra megyek el. Nem tudom elviselni a jelenlétüket. Nem utálom őket félre ne értsetek csak egyszerűen nem bírom őket. Irritál, mint pl. a homofób embereket a melegek. Ezzel nem tudok/tudtok mit csinálni így van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!