Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért bántják az emberek a...

Miért bántják az emberek a vörös hajú embereket? Miben másabbak mint a többi?

Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 23:37
1 2
 11/19 anonim válasza:
hajú*
2013. nov. 4. 08:58
 12/19 anonim válasza:
100%
Én szeretem a vörös hajú lányokat piszkálnám őket szívesen persze nem úgy hanem másként xDDD
2013. nov. 4. 09:56
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

Különlegesebbek, érdekesebbek.

Emiatt pedig sokan irigylik őket, egyúttal ha gyerekes piszkálódásról van szó, akkor e különlegesség okán könnyebben beléjük kötnek primitív emberek/társak.

A vörös hajú lányokat kevésbé bántják, sőt a legtöbb pasiknak még nagyon be is jönnek emiatt. A sok szőke meg barna hajú lány viszont nagyon irigy tud lenni a vörös hajúak hajára (látszik ez abból is, hogy mennyien festik vörösre a nem vörös hajukat), de ők nem nyíltan bántják őket, hanem alantasabb módon, a vörös haj negatív reklámjával. Ez persze hatástalan.

A vörös pasikat, főleg ha kissé csöndesek, visszahúzódókat, akkor gyerekkortól fogva inkább szokták bántani. De mondjuk belőlük nagyon kevés van.

Amúgy a nem túl világos vörös haj egy vékony, értelmes, kedves arcú pasin elég jól tud mutatni! :-)

2013. nov. 4. 11:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez csak a túlzottan vallásos Amerikában szokás mert azt hiszik hogy a vörös hajúak gonoszak, mint az ördög.
2013. nov. 4. 11:28
 15/19 Vörösnefelejcs ***** válasza:
0%

Vörös kutya, vörös ló, vörös ember, egy se jó.

Volt ilyen mondás. Szerencsére már nem sokan ismerik. Semmi alapja. Szerintem semmiben sem másak, csak a pigmentjeikben, de hát már csak ilyenek vagyunk, hogy a másság bántja a szemünket.

A vörös még a bűn színe volt régen - a középkorban... szóval, az ördög fatyjaiként látták őket. Ez már tényleg csak történelem.

2013. nov. 19. 15:45
 16/19 DJ Roland válasza:
Engem régebben piszkáltak a Vörös hajam miatt.
2015. aug. 20. 11:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban sz*rrá cikiztek érte, "Befestetted! Befestetted!" Ma is bennem van, ahogyan kántálja a sok seszínű barnásszőke kis s*ggdugasz. A gyerekek roppant kegyetlenek tudnak lenni.

Középsuli óta mindenki elámul, dicséri vagy legfeljebb irigy rá és fintorog, de már az is jól esik.A férfiak imádják :D Legnagyobb elégtétel a fészbúkon látni, mikor egy ilyen régi csúfoló vörösre festi a haját h az ne legyen olyan bitang unalmas :-)

Anno ha egy kisfiú megverte volna ezeket, biztosan a karjaiba omlottam volna :-)

Viszont így felnőtt fejjel azt mondom, szép h kiálltál a társad mellett, de a módja nem elfogadható. Egyébként a vörös pasik is elég szexik, de legalábbis különlegesek. Középsulitól már mindegy a hajszín, addig kell csak bírnia.

2016. márc. 31. 18:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocs az elozoert masik voros kerdeshez akartam irni
2016. márc. 31. 18:09
 19/19 anonim ***** válasza:

"A férfiak imádják :D "

Igen! :)

2016. ápr. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!