Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan szarjam le az embereket?

Hogyan szarjam le az embereket?

Figyelt kérdés
Túl komolyan veszem őket, adok a véleményükre, ez ellen mit tudnék tenni? Azt, hogy szarjam le őket hiába mondjátok, próbálom de nem megy! :D
2013. szept. 6. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Magasról...

Én is ilyen voltam, még kicsit most is, de sok álmatlan éjszakát okozott már, úgyhogy próbálok beleszarni a véleményekbe. Csak azt a néhány embert hallgatom meg, akiknek adok a véleményére, a többiek meg ássák el magukat. Senki sem szent.

2013. szept. 6. 20:59
 2/5 anonim válasza:
100%
Talán azért veszed őket túl komolyan, mert fontosak számodra, v. meg akarsz felelni mindenkinek. Próbálj csak azokra koncentrálni, akik tényleg meghatározóak számodra és nekik megfelelni, az ő véleményükre adni, a többieket pedig zárd ki az életedből ilyen szempontból. Gondolj arra, hogy ők nem számítanak neked, hisz nem velük kell élned, és lehet, hogy soha életedben nem is találkozol már velük.
2013. szept. 6. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom! :) Csak sajnos olyan vagyok hogy folyton kattog az agyam mindenen...
2013. szept. 6. 21:20
 4/5 anonim válasza:
Füvezz
2013. szept. 16. 06:06
 5/5 A kérdező kommentje:
persze meg b*sszam el az életemet nem? :D
2013. szept. 19. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!