Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt már úgy, hogy elvesztetté...

Volt már úgy, hogy elvesztettél embereket, hogy nem keresték a társaságodat és egyedül voltál?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel már nem olyan a kapcsolatunk, mint azelőtt. Nemrégiben azt mondta, hogy legyünk már megint olyan jó barátnők, mint azelőtt. Ha én nem keresem, akkor Ő se keres. Aztán volt egy nagy szerelmem. Ugye első szerelem és azon nehezen teszi túl magát az ember. Én legalábbis. Elég sok mindent megtettem neki, amit nem kellett volna. A fogadott bátyám emiatt utál, a barátnője pedig egyenesen gyűlöl. Az exemet ellenem fordította olyannyira, hogyha ráírok, akkor nem ír vissza, ha felhívom, egyből beárul a "bátyámnak", és mikor tegnap fel akartam hívni magamhoz, hogy az első buszáig maradjon nálunk, ne fagyoskodjon, mert így is órákat ültünk a hideg betonon, nálunk meg meleg van plusz esett is, és mind a ketten azt hitték, hogy a szexért akarom felhívni...pedig már egyáltalán nem vonzódok hozzá, csak jót akartam...:/ Aztán a "bátyám" nem tudom máshogy nevezni letiltott fészről, de előtte közölte, hogy mikor tegnap ott voltam náluk, a szülei azt hitték részeg vagyok, mert megbotlottam párszor a sötétben...:/ Tény, hogy elég zűrös voltam. Nem úgy viselkedtem, ahogy egy igazi nőnek kellene. De változom... és ők nem hisznek Nekem és elvesztettem 6 embert, ha a szüleit is beleszámoljuk. 3.-tól új iskolába megyek, nehezen kötök ismeretségeket, ezért is ragaszkodom ennyire ezekhez az emberekhez, és nem tudom, hogy lesz, mint lesz. Másfél évvel ezelőtt teljesen normális lány voltam, aki csak tanult, itthon volt, néha találkozott a barátaival...de Ő mindent megváltoztatott még úgyis, hogy most már jó úton haladok a kiszeretés felé csak hát milyen áron.

19/L

2013. aug. 27. 12:28
 1/1 anonim válasza:

Nekem is volt egy barátnőm 2 évig, első szerelem volt szintén. Miután vége lett ő se vette fel, meg nem is válaszolt. Én is próbáltam vele barátként beszélni, de tènyleg. Nekem se hitte el senki, hogy nem csak a szex miatt keresem fel. A barátaim besérültek, hogy " na mi van màr nem vagytok együtt akkor már jönnél velünk.. " stb szövegekkel. Én is elveszítettem sok embert így, páran maradtak azért utána még barátaim. Velük se volt már az igazi, de legalább nem szartak belém. Legalábbis a szemembe nem, azt hogy hátam mögött miket mondhattak nem tudom. Meg nem is kérdezgettem senkit.

Egy éve új életet kezdtem külföldön, kb senki nem keres már azok közül se akikkel "hú de nagy barátok" voltunk. Az a helyzet, hogy most már nem is érdekel. Próbálok itt barátokat szerezni, mert az utóbbi 10 hónapban még beszélni se beszélek senkivel, meg sajnos nincs is időm. 23f

2013. aug. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!