Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van ez így? Miért bántják?

Miért van ez így? Miért bántják?

Figyelt kérdés

Ismerek egy 14 év körüli csinos szép lányt aki kb 18nak néz ki és belsőleg is nagyon érett a gondolkodása. Párszor beszéltem vele. Kiközösítik és a háta mögött kibeszélik. Állítása szerint nem érdekli a dolog mert jövőre sulit vált de szerintem nagyon bántó a dolog. Mások szerint akik kicsit jobban ismerik nagyon depressziós, szomorú és szerintük már gyógyszerezte is magát.

Nagyon zárkózott ember látni rajta hogy nem érzi jól magát.

2014. nov. 30. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Ilyen vagyok én is csak egy évvel fiatalabb (13). Szociális fóbiában szenvedek, depressziós vagyok. Citromfű teát ajánlom, beszélgess, törődj vele. Sokan engem is sokkal idősebbnek gondolnak a koromnál. Engem is bántottak, de sikerült megoldanom. Hogy, hogy? Próbáltam nem mutatni magamon a gyengeségemet és azt, hogy lelkileg egy roncs vagyok. Vagy átlagosnak próbáltam látszani, vagy boldogságot színleltem. Sikerült tulajdonképpen hazugsában éltetni a környezetem. Még így is néha bántanak, de jobban viselem. Sok szerencsét neki! :)
2014. nov. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!