Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nyugtassatok meg ügye nem...

Nyugtassatok meg ügye nem csak én gondolom ezt így?

Figyelt kérdés

Ma elkövettem azt a hibát, hogy kimentem itthonról.

- BKV: gyerek sikít, hogy az én helyemre akar ülni ( ablak mellett ültem a keréken), mellettem volt hely, máshol is kilátással...

- Utcán: Jobb oldalon közlekedek. Babakocsi jön velem szembe apukával, mögöttük 3 gyerek anyukával befoglalják az egész járdát. Meg kellett állnom, hogy ne menjek senkinek, hagytam, hogy ők kerüljenek ki, mivel én nem tudtam őket sehogy ( az útra csak nem megyek le).

- Boltban: Anyuka viccesnek találja, hogy a gyerek a pénztárnál a félig lepakolt kocsival elszáguldozik. Kezében a hűség kártyával, amit anyuka addig keresett, hogy pedig itt volt valahol. Persze mi a többiek ezt némán tűrtük, mert nem illik rászólni.

Nektek is volt már hasonló napotok? Nekem nem ez az első.

#gyerek #tekintet nélkül
2017. jan. 27. 10:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
17%
Már vártam, mikor jelenik meg egy frusztrált, debil ősanyázó.:D
2017. jan. 29. 17:57
 32/39 A kérdező kommentje:

Pedig elég valószínű, nyilván nagyjából csak nekik van idejük itt írogatni. :D Ha már durvulunk, akkor tessék.

Amúgy meg mi a jó istent szívtál te? JAJ "Nem akadok ki, csak mert egy gyerek kiveri a hisztit, hogy oda akar ülni ahol én ülök" Miért ki ő? Az isten? Csak mert megjelent a buszon, akkor már elkezdesz hajlongani is, ha azért hisztizik? Rögtön eldobsz mindent, csak hogy a gyereknek meglegyen az akarata? Hát bocs, de szerintem ez elég szánalmas hozzáállás.

2017. jan. 31. 21:56
 33/39 anonim ***** válasza:
He? Arról volt szó, hogy mást is felk**rnak-e az ilyen helyzetek, vagy csak te reagáltad túl ezeket a szitukat. Mi megírtuk, hogy felesleges felhergelődni azon, ha egy gyerek az ablak mellé akar ülni (főleg mert egy kisgyereknek ezer baja lehet még amellett, hogy éppen valaki a kedvenc helyén ül), mert valószínűleg egy megkeseredett, frusztrált idegsokk lesz belőled. Bár a reakcióidat tekintve úgy látom, már az vagy.
2017. jan. 31. 22:18
 34/39 A kérdező kommentje:

Mi van a péntek délelőttben? Olyan korlátolt a gondolkozásod, hogy azt hiszed mindenki a kényelmes munkarendben dolgozik/tanul/él?

Amúgy meg a drága anyucikáknak az lenne a dolguk, ha már nem kell dolgozniuk, hogy neveljék a kölykeiket. De látom némelyiknek nem sok sikerrel megy.

2017. febr. 1. 01:24
 35/39 anonim ***** válasza:

"Olyan korlátolt a gondolkozásod, hogy azt hiszed mindenki a kényelmes munkarendben dolgozik/tanul/él? "

Hadd emlékeztesselek rá, hogy a te kijelentésed volt, miszerint csak "az otthon döglő anyucikák" érnek rá itt írogatni.:D

2017. febr. 1. 10:46
 36/39 anonim ***** válasza:

Honna veszed, hogy az a bizonyos anyuka nem munkából jön? Indul el a munkahelyéről, felveszi a gyereket, aztán haza.

Tényleg fel nem fogom, hogy valaki még mindig ezen pattog, és más válaszolókon vezeti le a feszültségét. XD Bocs, ez nekem szánalmas, de valahol vicces.

2017. febr. 1. 16:13
 37/39 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy nagyjából úgyhogy ne vetíts. Amúgy érezd már hangsúly!! -Ha már durvulunk- Írtam nem?? Mit nem lehet érteni.

Nem rajtatok vezetem le a feszültséget, de engedjétek már meg légyszi, hogy megvédjem magam Jó? Mivel meg vagyok győződve arról, hogy nem normális ennyire ráhagyni a gyerekekre az ilyen másokra sértő viselkedést. És ép ésszel nem tudom felfogni, hogy ti még asszisztálnátok az ilyenhez.

2017. febr. 1. 21:21
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy itt mindenki egytől egyig asszisztálna egy ilyen sztorihoz, hanem hogy kicsit erős világvége hangulatba kerülni egy ilyen nap miatt. De látod, interneten is simán felhergeled magad totálisan ismeretlen emberekkel szemben, szóval a hiba valahol a te készülékedben van. Azért ezek nem olyan fontos dolgok, hogy ki kelljen itt borulni rajta. Érted.
2017. febr. 1. 21:49
 39/39 anonim ***** válasza:

" engedjétek már meg légyszi, hogy megvédjem magam"

Ki ellen? Leírsz 3 olyan történést, amiben semmi extrém nincs, világvégét vizionálsz, ledebilezel mindenkit, aki nem kap rángógörcsöt attól, hogy utat kellett engednie egy családnak - mégis ki ellen kell NEKED megvédened magad? Ha frusztrált, idegbeteg balf..szként otthon akarsz dekkolni, tessék. Attól, hogy te gyerekgyűlölő hülye vagy, még nem kell mindenkinek azzá válni, próbáld meg feldolgozni ezt a traumát is.:D

2017. febr. 1. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!