Nyugtassatok meg ügye nem csak én gondolom ezt így?
Ma elkövettem azt a hibát, hogy kimentem itthonról.
- BKV: gyerek sikít, hogy az én helyemre akar ülni ( ablak mellett ültem a keréken), mellettem volt hely, máshol is kilátással...
- Utcán: Jobb oldalon közlekedek. Babakocsi jön velem szembe apukával, mögöttük 3 gyerek anyukával befoglalják az egész járdát. Meg kellett állnom, hogy ne menjek senkinek, hagytam, hogy ők kerüljenek ki, mivel én nem tudtam őket sehogy ( az útra csak nem megyek le).
- Boltban: Anyuka viccesnek találja, hogy a gyerek a pénztárnál a félig lepakolt kocsival elszáguldozik. Kezében a hűség kártyával, amit anyuka addig keresett, hogy pedig itt volt valahol. Persze mi a többiek ezt némán tűrtük, mert nem illik rászólni.
Nektek is volt már hasonló napotok? Nekem nem ez az első.
Ki sírt? Te miről beszélsz??
Nem látod a lényeget, egyszerűen nem megoldás az, ha így viselkednek az emberek, csak mert gyerekük van. Ez nem tolerancia kérdése.
Miért nem lehet a gyereket rendre utasítani? Ezek, hogy fognak majd veled vagy mással viselkedni, ha felnőnek? Akkor is majd vígan nevetgélsz (meg azt mondod, hogy semmi az egész), amikor kirúgják a ferdebotot alólad?
Tolerancia ezt mondjátok. Toleráljunk mindent és mindenkit? Mindenki csinálja azt amit akar? Ez az a fene nagy elképzelés, amit követtek? Meg is érdemlitek a következményeket. De nehogy felháborodjatok ezentúl bármin is, amiben SZERINTETEK! érdemtelenül részesültetek. Sem most sem később.
Végezetül: Nem véletlenül nem lehet bevinni gyerekeket a nevesebb éttermekbe. Nem véletlenül láttam már felállni asztaltól felnőtteket, mert már nem tudták elviselni más gyerekét. Nem véletlenül találták már ki a felnőtt barát hoteleket. És nem, nem vagyok hajlandó a gyerekeddel makogni ebédidőben, csak mert ő már végzett és unatkozik, rohangál és keresi mindenki társaságát, mert te képtelen vagy foglalkozni vele. Nem kell mindenkire ráereszteni a gyerekedet, sőt kifejezetten bunkóság.
4.albérletemben lakom.A harmadik az xy lakótelep 30 /"b" lépcsőhàzàban a màsodik emeleten volt,ahol 5évet laktunk Nejemmel.Soha semmilyen gond nem volt.Jó max annyi,hogy mindig a mi lépcsőhàzunk előtt ment a traccsparty,de ez bàrhol is laktam,mindig így volt.A sràc aki kiadta nekünk az albérletet,ő Angliàban élt.Egyik nap közölte hazajön,1hónapunk van màsik helyet talàlni.Találtunk is...ugyanaz a tömb "c" lépcsőhàzàban.Tehàt a "b" lépcsőhàz 2.-ról,a "c" 4.-re költöztünk.Amikor megnéztük a lakàst síri csönd volt,nyugalom.Nagyobb is volt +erkély ,mint az előző.Egyik szomszéd mondta is,nyugodt lépcsőház..beköltöztünk...rá pár napra egyel alánk egy fiatal pár költözött.Elkezdték felújítani a lakàst...KÉT ÉVE ezt hallgatjuk...hogy mi az úristent lehet 2évig fúrni kopácsolni,és már reggel 7:30kor erre kelek.Egyszer éjfélkor dolgozott.Közben külső munkások hónapokig csinàltàk a ház szigetelését.Leszedték a redőnyöket,és mondták csak 30ezer forintért rakják vissza.Egyszer alakásba is be kellett engedni őket.Azt a robajt.És ez még semmi.Jobbról a szomszédban van egy kisgyerek.Állandóan dübög,rohangál és üti veri a falat,mert tudja hogy idegesít minket.A szülei sosem szólnak rá.Az apja is fúr farag àllandóan kopàcsol,hétvégente meg buliznak hangosan.Bal oldali szomszéd.Szintén egy kisgyerek,és egy újszülött.Az újszülött éjjel-nappal ordít...soha nem veszik fel,nem mennek oda,hagy ordítson.A nagyszoba erkélynél pedig oda vannak szokva a galambok ...(mivel 2évig üresen állt a lakás) olyan hangosak,hogy sokszor ha nem a kopácsolàs,akkor ők ébresztenek.A kisszoba ablaknàl is szoktak "támadni" :)
Másik...Muteromék alatt lakik egy öregasszony.Állandóan dübög felfelé,ha kell ha nem,de olyan erővel,hogy zeng a hàz.Egyszer Muteromékra kihívta a rendőrséget csendhàbirításért :D ,pedig anyumék nagyon csendes életet élnek.Ez a nő magàban ordibàl,őrjön,őrületbe kergetve mindenkit.Mondták is a rendőrök,nem 100as a néni.Anyumék próbàltak hozzá becsöngetni,senkinek sem nyit ajtót.
Ezt kedves kérdező,Te hogy viselnéd el? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!