Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nyugtassatok meg ügye nem...

Nyugtassatok meg ügye nem csak én gondolom ezt így?

Figyelt kérdés

Ma elkövettem azt a hibát, hogy kimentem itthonról.

- BKV: gyerek sikít, hogy az én helyemre akar ülni ( ablak mellett ültem a keréken), mellettem volt hely, máshol is kilátással...

- Utcán: Jobb oldalon közlekedek. Babakocsi jön velem szembe apukával, mögöttük 3 gyerek anyukával befoglalják az egész járdát. Meg kellett állnom, hogy ne menjek senkinek, hagytam, hogy ők kerüljenek ki, mivel én nem tudtam őket sehogy ( az útra csak nem megyek le).

- Boltban: Anyuka viccesnek találja, hogy a gyerek a pénztárnál a félig lepakolt kocsival elszáguldozik. Kezében a hűség kártyával, amit anyuka addig keresett, hogy pedig itt volt valahol. Persze mi a többiek ezt némán tűrtük, mert nem illik rászólni.

Nektek is volt már hasonló napotok? Nekem nem ez az első.

#gyerek #tekintet nélkül
2017. jan. 27. 10:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem akkor sem kén ezen ennyit idegeskedned.
2017. jan. 27. 16:24
 22/39 anonim ***** válasza:
35%
Én nem vagyok egy kifejezetten szociális típusú ember, de nem igazán látom a problémát ezekben a helyzetekben. Egy hattagú család kikerülésén meg egy síró gyerekkel való jótevésen nem gondolnám, hogy meg kéne szakítanod magad.
2017. jan. 27. 22:32
 23/39 A kérdező kommentje:

Ki sírt? Te miről beszélsz??

Nem látod a lényeget, egyszerűen nem megoldás az, ha így viselkednek az emberek, csak mert gyerekük van. Ez nem tolerancia kérdése.

Miért nem lehet a gyereket rendre utasítani? Ezek, hogy fognak majd veled vagy mással viselkedni, ha felnőnek? Akkor is majd vígan nevetgélsz (meg azt mondod, hogy semmi az egész), amikor kirúgják a ferdebotot alólad?

Tolerancia ezt mondjátok. Toleráljunk mindent és mindenkit? Mindenki csinálja azt amit akar? Ez az a fene nagy elképzelés, amit követtek? Meg is érdemlitek a következményeket. De nehogy felháborodjatok ezentúl bármin is, amiben SZERINTETEK! érdemtelenül részesültetek. Sem most sem később.

Végezetül: Nem véletlenül nem lehet bevinni gyerekeket a nevesebb éttermekbe. Nem véletlenül láttam már felállni asztaltól felnőtteket, mert már nem tudták elviselni más gyerekét. Nem véletlenül találták már ki a felnőtt barát hoteleket. És nem, nem vagyok hajlandó a gyerekeddel makogni ebédidőben, csak mert ő már végzett és unatkozik, rohangál és keresi mindenki társaságát, mert te képtelen vagy foglalkozni vele. Nem kell mindenkire ráereszteni a gyerekedet, sőt kifejezetten bunkóság.

2017. jan. 28. 08:09
 24/39 anonim ***** válasza:

4.albérletemben lakom.A harmadik az xy lakótelep 30 /"b" lépcsőhàzàban a màsodik emeleten volt,ahol 5évet laktunk Nejemmel.Soha semmilyen gond nem volt.Jó max annyi,hogy mindig a mi lépcsőhàzunk előtt ment a traccsparty,de ez bàrhol is laktam,mindig így volt.A sràc aki kiadta nekünk az albérletet,ő Angliàban élt.Egyik nap közölte hazajön,1hónapunk van màsik helyet talàlni.Találtunk is...ugyanaz a tömb "c" lépcsőhàzàban.Tehàt a "b" lépcsőhàz 2.-ról,a "c" 4.-re költöztünk.Amikor megnéztük a lakàst síri csönd volt,nyugalom.Nagyobb is volt +erkély ,mint az előző.Egyik szomszéd mondta is,nyugodt lépcsőház..beköltöztünk...rá pár napra egyel alánk egy fiatal pár költözött.Elkezdték felújítani a lakàst...KÉT ÉVE ezt hallgatjuk...hogy mi az úristent lehet 2évig fúrni kopácsolni,és már reggel 7:30kor erre kelek.Egyszer éjfélkor dolgozott.Közben külső munkások hónapokig csinàltàk a ház szigetelését.Leszedték a redőnyöket,és mondták csak 30ezer forintért rakják vissza.Egyszer alakásba is be kellett engedni őket.Azt a robajt.És ez még semmi.Jobbról a szomszédban van egy kisgyerek.Állandóan dübög,rohangál és üti veri a falat,mert tudja hogy idegesít minket.A szülei sosem szólnak rá.Az apja is fúr farag àllandóan kopàcsol,hétvégente meg buliznak hangosan.Bal oldali szomszéd.Szintén egy kisgyerek,és egy újszülött.Az újszülött éjjel-nappal ordít...soha nem veszik fel,nem mennek oda,hagy ordítson.A nagyszoba erkélynél pedig oda vannak szokva a galambok ...(mivel 2évig üresen állt a lakás) olyan hangosak,hogy sokszor ha nem a kopácsolàs,akkor ők ébresztenek.A kisszoba ablaknàl is szoktak "támadni" :)

Másik...Muteromék alatt lakik egy öregasszony.Állandóan dübög felfelé,ha kell ha nem,de olyan erővel,hogy zeng a hàz.Egyszer Muteromékra kihívta a rendőrséget csendhàbirításért :D ,pedig anyumék nagyon csendes életet élnek.Ez a nő magàban ordibàl,őrjön,őrületbe kergetve mindenkit.Mondták is a rendőrök,nem 100as a néni.Anyumék próbàltak hozzá becsöngetni,senkinek sem nyit ajtót.

Ezt kedves kérdező,Te hogy viselnéd el? :D

2017. jan. 28. 09:23
 25/39 anonim ***** válasza:
Ugyan hagyd, utolsó. Ennek a hülye kérdésnek semmi más célja nem volt, mint az önigazolás - minden gyerek neveletlen és szabadjára van eresztve, még a babakocsiban fekvő is, mindenki, akinek gyereke van, sz..r szülő és végveszélybe sodorja az emberiséget. Így mindjárt kevésbé szánalmas életnek tűnik egyedül rohadni otthon úgy, hogy csak a boltba mozdul ki néhány naponta a kedves kérdező...:D
2017. jan. 28. 09:55
 26/39 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nyilván neked is ilyen képességű gyereked van. Nyilván megveted azt, akinek nincs vagy nem lehet gyereke.
2017. jan. 28. 14:06
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem vagy te egy pici megkeseredett kékharisnya? Senki nem csinál neked gyereket, ezért a frusztráltságodat a kisgyerekes szülőkön vezeted le? Eltaláltam?
2017. jan. 28. 16:37
 28/39 A kérdező kommentje:
Vagy nem lehet, hogy elegem van a sok debil szülőből? Nem logikusabb következtetés?
2017. jan. 29. 14:20
 29/39 anonim ***** válasza:
Szóval a kérdezőnek elege van a sok debil szülőből, meg a neveletlen hülyegyerekükből, és ő a rossz? :D Látom, megtalálták az ősanyák ezt a kérdést.
2017. jan. 29. 15:55
 30/39 anonim ***** válasza:
9%
Általában a megkeseredett emberek szoktak háborogni olyasmin, amihez egyrészt semmi közük, másrészt semmi ráhatással nincsenek az ügyre. Csak ezért kérdeztem. Én rendben vagyok magammal, engem soha nem tudna felhúzni egy gyerek, aki az ablak mellé szeretne ülni a buszon.
2017. jan. 29. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!