Nyugtassatok meg ügye nem csak én gondolom ezt így?
Ma elkövettem azt a hibát, hogy kimentem itthonról.
- BKV: gyerek sikít, hogy az én helyemre akar ülni ( ablak mellett ültem a keréken), mellettem volt hely, máshol is kilátással...
- Utcán: Jobb oldalon közlekedek. Babakocsi jön velem szembe apukával, mögöttük 3 gyerek anyukával befoglalják az egész járdát. Meg kellett állnom, hogy ne menjek senkinek, hagytam, hogy ők kerüljenek ki, mivel én nem tudtam őket sehogy ( az útra csak nem megyek le).
- Boltban: Anyuka viccesnek találja, hogy a gyerek a pénztárnál a félig lepakolt kocsival elszáguldozik. Kezében a hűség kártyával, amit anyuka addig keresett, hogy pedig itt volt valahol. Persze mi a többiek ezt némán tűrtük, mert nem illik rászólni.
Nektek is volt már hasonló napotok? Nekem nem ez az első.
Ezt olvassátok el ::)))
11-es, ez egy szakállas vicc (kb. 30 éve hallottam először), ami sose történt meg.
Kedves kérdező, leírtam a saját tapasztalatomat, ami történetesen nem korrelál a tieddel, és némileg hosszabb időintervallumról szól, nem egy napról.:-) NEM én játszom megmondóembert. A stílusod meg önmagáért beszél, meglehetősen vicces ezzel a frusztrált, agresszív hozzáállással kulturált viselkedésformát számonkérni másoktól.:D
Ilyen dolgokon te ennyire kiakadsz? Nem lehet benned túl sok tolerancia.
BKV: a gyerekek 99°% ablak mellett akar ülni. Megjegyzem, én 16 évesen mindig átadom a helyemet, a helyedben is engedtem volna leülni.
Utca: sokan vannak, és értelemszerűen nem fognak libasorba menni. Komolyan vérig lettél sértve, hogy meg kellett állnod fél percre?
Bolt: Tényleg bunkóság volt, de akkor nyugodtan át lehet menni másik pénztárhoz.
Velem többször és "durvább" dolgok történnek. Te komolyan ilyeneken akadsz fel? Irigylem a problémáidat. ;)
Te inkább meg se szólalj. Olvasd el inkább a többi hozzászólást.
Fogalmad sincs milyen problémákkal küzdök. 16 évesen milyen problémád van? Nem írtak vissza face-en?
Egy része tényleg bosszantó, de másik részét te fújod fel. :)
Buszon: mosolyogva mondanám az anyukànak, hogy úgy látom próbàlgatja az akaratàt. De nem àllnék fel. Minek? Neki is meg kell tanulnia kompromisszumot kötni. Mivel van másik hely, pláne ablak melletti, innentõl az anyukának kell terelgetnie a gyereket.
Jàrda: ugyanmàr, én babakocsival is megàllok, ha többen jönnek velem szemben. :)
Boltban: Na az tényleg dühítő, mert haladnàtok, illetve meg kell tanítani a gyereket, hogy most nem ennek van itt az ideje. A kàrtyàteg szimplàn nem vette észre, hogy a gyereknél van. De ha te észrevetted, akkor miért nem szóltàl?
Mindig lesznek bosszantó dolgok, gondolom neked is rosszabb napod volt. Nekem is van, hogy minden baj, màskor meg elsiklok az ilyen dolgok felett.
De kérlek, ezek ennyire zavarnak? Ajánlom, sose menj el Horvátországba. Ott egy kislány odajött hozzám, és kért a sült krumplimból.
Nem, nem tudom, hogy milyen problémáid vannak. De az, ha ilyeneken idegeskedsz, nem megoldás semmire sem. Nekem nincsenek komolyabb problémáim, egy-két kisebb dilemma. A "durvább" alatt olyanokat értek, hogy engem félre is löknek, folyamatosan beszólnak, mert nem tetszik, ahogyan elhelyezkedek a villamoson. Hasonlóak lehetnek, mint te.
"Nyilván, te nem tudsz súlyos szavakat teljesen higgadtan, sem leírni, sem kimondani."
Ezt ne vedd készpénznek.:-) Ilyen apró dolgok miatt, amiket leírtál, nincs értelme sem súlyos szavakat használni, sem bezárkózni a vackodba. 10:44 óta azon pörögsz, hogy egy másik ablak melletti helyre kellett ülnöd, utat kellett engedned egy családnak, és 5 percet veszítettél a boltban. Most 13:54 van, te nagyon elfoglalt ember.:D Amúgy szívből kívánom neked, hogy ezek legyenek életed legsúlyosabb problémái, mert még veled is toleráns és jóindulatú vagyok.:-)
Szia Sorstárs :)
Én ugyanígy fel tudom cseszni az agyam az idióta, neveletlen gyerekeken (és szüleiken). Mondjuk én ha olyan lelkiállapotban vagyok, akkor be is szólok :P
Tehát akkor minden a legnagyobb rendben van. Természetesen velem van a gond majdnem mindenki szerint.
Az, hogy felteszek egy kérdést és amikor rá tudok nézni a nap folyamán válaszolok is a hozzászólóknak, nem azt jelenti, hogy egész nap puffogok. Csak, ha már kiírtam valamit legalább figyelemmel követem...
A kártya képzeld el, akkor derült ki számomra, hogy a gyereknél van, amikor az eldobta. És akkor vált világossá mindenki számára, hogy miért nem találta az anyuka.
De nyugodtan "megkérdezhetitek" a mögöttem állókat ők is nagyon örültek a közjátéknak. Mert mindenki azért megy vásárolni, hogy más gyerekét nézze ahelyett, hogy otthon a sajátját nézné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!