Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én gondolom ezt túl?

Én gondolom ezt túl?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Így először magamról csak annyit mondanék el, hogy egy metálkedvelő, sokat társaságba járó, legtöbbször normális lány vagyok. :)

Szeretek beszélgetni, ismerkedni, nyitott vagyok, de nem mentes néhány hibámtól, ahogy senki sem.

Ahogyan egyre többet járok emberek között, társaságba, kocsmába, észrevettemy hogy az - esetleg - hozzám hasonló zenei stílust kedvelők zárkózottabbnak tűnnek. Olyan emberekről beszélek, akik kifejezik öltözködésükkel, hogy milyen zenét hallgatnak. Kicsit felhívnám a figyelmet az acélbetétesre, mert talán ez nyom a legtöbbet a latban. Imádom az acélbetétest, akár fiú, akár lány hordja, baromira bejön. Én is borzasztóan vágyom egyre, de sajnos ez még egy nagyon hosszú történet, mert sohasem voltam benne támogatva, nekem kell megdolgoznom érte, viszont még tanulok.

Az a kérdésem, hogy tényleg ilyen sokat számít ez, ahogyan én érzem? Bakancs nélkül kb alig van esélyem nem interneten keresztül ismerkedni (ha nem is kapcsolatot akarok, csupán haverokat) hozzám hasonlókkal? Vagy csak túlgondolom a dolgot?

Előre is köszönöm a válaszokat! :) nem akarom úgy feltüntetni magam, mint aki képtelen ismerkedni, ezt a kérdést azért teszem fel, mert érdekelnek a vélemények.

Hülye kérdés, de, hát na! Előfordul. :D

2016. okt. 21. 15:09
1 2
 1/13 anonim válasza:

Én is metálkedvelő vagyok és nekem sincs acélbetétesem.

Szerintem nem ezen múlik :)

15/F

2016. okt. 21. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem bakancs kérdése a dolog. Nekem sem lett azonnal, 2 évig spóroltam rá :) Ha ismerkedni akarsz ezekkel az emberekkel- akik nem pózerek hanem valóban rockerek- akkor egyszerűen menj oda és kezdeményezz. Ha jól tippelem 13-18 között lehetsz. Ebben az életkorban gyakran hiszi azt az ember, hogy minden a külsőn múlik, pedig nem :) Megdöbbentő, mennyire nem számít. Ha sima farmerban, tornacipőben állítasz oda, de járatos vagy a műfajokban, azonos témáitok vannak, pikk-pakk el fognak fogadni. Az is lehet, hogy valaki egy idő után szülinapra/ névnapra megdob egy zenekaros pulcsival, karkötővel, stb. Én pl. annak idején volt párom haverjaitól málhát, szimattatyót, láncot kaptam :) A bakancs szuper dolog, de nem attól leszek rocker. Szóval igen, túlagyalod. Csak lazán! ;)
2016. okt. 21. 15:35
 3/13 anonim ***** válasza:
most komolyan, szerinted ruhadarabokkal meg cipőkkel lehet ismerkedni?
2016. okt. 21. 15:41
 4/13 anonim válasza:
Én bakancsot hordok és metált hallgatok,és szívesen ismerkedem bárkiről is legyen szó,nem kell hozzá bakancs. 19/L
2016. okt. 21. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
A rock/metál nem arról szól, hogy mi van rajtad, hogyan öltözködsz, a zenei ízlés és a nézeteid határozzák meg a dolgot. A bakancs jó dolog szép dolog, kényelmes, de ilyen helyzetbe nem sokat számít. Bár én is bakancsot viselek, de még semmi nem változott meg hirtelen miatta.
2016. okt. 21. 17:10
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem a bakancson múlik.

De egyébként mi a f**znak nektek/neked acélbetétes bakancs?

Nem értem az ilyen metalheadeknek mi a ráknak. Rálépnek koncerten a lábadra, azért?

Nekem van 3 bakancsom, mindegyiket a nyári melós pénzemből vettem annak idején...Egy 3 és fél éve már acélbetétest hordok, de használom is bizonyos nemzetiségek ellen.

Egyébként már kezdem leváltani a ruhatáramat. Gyakran hordok kantáros nadrágot vagy M43-as posztót munkavédelmi bakanccsal és fekete mintás pólókkal. Annak idején folyton White Power-es póló volt rajtam kiboxolt, fényes bakancsba tűrt terepnadrággal.

16/F

2016. okt. 21. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Annak idején folyton White Power-es póló volt rajtam kiboxolt, fényes bakanccsal, és beletűrt terepnadrággal.*
2016. okt. 21. 20:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mint mondtam, ez egy ártatlan kérdés volt :)

2-es, neked külön hálás vagyok. :))

6-os, nem tudom megmagyarázni, hogy miért kell. Kell és kész. :)

Amúgy igen, 19 vagyok, de nem látszik sajnos. :/

Sajnos, a mai világban már nem tudom eldönteni, mi múlik a külsőségeken.

2016. okt. 21. 21:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Ebben így teljesen igazad van. Sajnos a mai világba már bármi megeshet. Viszont a metálban nem csalódsz. A közösség ugyanaz marad, akárhogy öltözködik is. Egyébként nagyon sok rockernél például nem vagy csak nem annyira látványosan nyilvánul meg külsőleg a dolog.

(az ötös voltam)

2016. okt. 21. 23:21
 10/13 anonim válasza:
Nem csak te vagy így az öltözködéssel, nálam a rockerség annyiban látszik, hogy van két Kárpátiás pólöm, szóval nem vagy egyedül ebben a témában :)
2016. okt. 22. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!