Mia véleményetek a mai 17 év körüli fiatalokról, hogy midnen hétvégén részegek, cigiznek esetleg még drogoznk is?
Tudom, hogy vannak kivételek, de gyakran buszmegállókban másról se beszélnek csak arról, hogy "pénteken de beb*sztam, nem emlékszek semmire, ..."
Most ez a normális? Esetleg ez volt mindig?
Nem tudom hogy vagytok vele, nekem a péntek a felszabadulásról szólt.
Jó nevelést kaptam, de lettek barátaim, és nem puszta ivócimbik. Velük lógtam, hajnalokig, és volt hogy eléggé berúgtam, sőt volt hogy füveztünk, de közel sem lettünk ettől agresszívak, vagy bunkók, sőt, mi vonzottuk oda az embereket, és mindenkivel jó beszélgető viszonyba kerültünk.
Volt hogy ökörködtünk, de gondolom más se elemi matematikáról szeret a legjobban diskurálni borozás közben.
És hogy vannak olyanok, akik arra büszkék, hogy jajj de berúgtam? Lekakilhatod, ha nem neked újságolják, de még ha neked is, elengeded a füled mellett.
Kocsmák voltak eddig, és lesznek is. Bunkók is lesznek, és jófej ivók is.
bocsi, véletlen elküldtem, elözö vagyok
szoval nem cigizek, nem iszok. Borzasztoan elitélem ezt a dolgot. Látom a barátnőimet egyik srác szájábol a másikba dugják a nyelvüket, mondván hogy részegen nem számít. Sajnos ez lett a menő...
Egyrészt mindig is ez volt, max régebben drogozni nem drogoztak annyit, mert nem volt ilyen könnyű hozzá jutni.
Másrészt mikor csinálják, ha nem fiatalon? 20 éves vagyok, a gimi utolsó éveit végig buliztam, sokat ittam, néha egy-egy vicces cigi is bejátszott. Mégis ember lett belőlem. Most egyetemre járok és dolgozok, és még mindig szívesen megyek el iszogatni hétvégén, de már korántsem bírom úgy az éjszakai életet. Megöregedtem, na. Van aki csak huszonéves korában kezdi ezt. Van aki, mint én is, addigra már kb kinövi. Van aki meg soha nem érzi magáénak a bulizós életformát. Ez van. Az emberek különbözőek. Én nem sajnálom, hogy 16-18 évesen két végén égettem a gyertyát, mert túl vagyok ezen a korszakomon, és már jobban értékelek egy nyugis beszélgetős estét kettesben a barátommal vagy szűk baráti körben, mint az iszunk-hányunk-bele fekszünk bulikat.
Szerintem az emberek túl hamar ítélkeznek hülyeségek alapján. Mindenki csináljon amit akar, bulizzon amennyit akar, ettől nem lesz rosszabb ember. Előbb-utóbb úgyis kénytelen szinte mindenki felnőni.
#15 - mit jelent a "régebben"? Mert 20 évvel ezelőtt 3 percbe tellett szerezni akár szintetikus könnyű drogokat (eki, spuri, papír, gomba), akár füvet. Persze ezektől már nem állt messze a közepes cucc sem, de az mondjuk... 6 percbe tellett :D
30-40 évvel ezelőtt meg a drog kimerült a szipuban (többé kevésbé).
Ma például fogalmam sincs, hogy hová kellene fordulnom, pedig bizonyára ugyanaz a helyzet, mint 20 éve. A lényeg minden korban az, hogy milyen közegben élsz.
Jól csinálják, élvezzék, megtehetik.
Én csak irigykedni tudok rájuk, mert nekem nincs senkim, akikkel "be tudnék baszni", így elkeseredve hallgatom fél füllel a társaságok beszámolóit. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!