Mi a véleményetek azokról a fiatalokról, akik hétvégén éjjel a hidegben az utcán isznak?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 17:17
1/11 anonim válasza:
Milyen apropó kapcsán? Ha buli volt/van akkor egészségükre.
2/11 anonim válasza:
Régebben portásként az ő szemetüket kellett összeszednem hétvégék után (üvegek, palackok, sörösdobozok, cigisdobozok), úgyhogy megutáltam a kis vagány mocskokat.
3/11 anonim válasza:
Nekem tök nyolc mit csinálnak amíg nem az én ablakom alatt óbégatnak, meg nem az én küszöbömre rókáznak.
4/11 Firedoom válasza:
Lehet ezt kulturaltan is muvelni... Vasarnap is hajnali kettokor ertem haza egy sorozes utan, de megsem rokaztunk ossze semmit, elvbol nem szemetelunk es valoszinuleg nem tolunk zengett az utca.
5/11 anonim válasza:
De ti nem is a hideg utcán sörözgettetek szerintem...
7/11 anonim válasza:
Egészségükre!
Hány éves vagy kérdező?
8/11 anonim válasza:
Mivel ez a világon kb. semmit nem mond róluk, alapból semmi.
9/11 anonim válasza:
Régi szép idők... Mi is sokszor csináltuk ezt fiatalabb koromban.
Érdekes viszont, hogy soha nem szemeteltünk össze-vissza. :3
10/11 anonim válasza:
Azt, hogy a világ nem változott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!