Mi a véleményetek olyan fiatalokról, akik amint beugranak egy kávézóba vagy pedig éjszakai szórakozó helyre, szinte azonnal elkezdenek fényképezkedni, pucsítva pózolni, ölelkezve csücsöríteni, haverral vigyorogva összeborulni egy-egy fotó kedvéért?
Lehet, hogy csak én látom úgy, hogy mindez tiszta majomparádé és azt hiszik magukról, hogy éppen az Oscar díj átadáson vannak Hollywood-ban? :)
Sohasem értettem, hogy miért nem élvezik ki a helyzetet, a beszélgetést, egymás társaságát, azt, hogy de rég nem látták egymást és most olyan jó bulizni, szórakozni? Ehelyett mint valami filmsztárok, úgy fotózzák egymást és szinte már azonnal repítik is a fotókat a FB-ra és hasonlókra.
Mennyire értékesek ezek a baráti körök a nagy baráti beszélgetések hiányában? :) Mit fognak ezek majd mesélni az unokáknak?
én a tizenéves korosztály tagja vagyok, de konkrétan én érzem hülyének magam mert a velem egykorúak a fent leírt és egyéb dolgokat csinálják állandóan szünet nélkül...
ezek a "barátságok" szerintem hamar kihűlnek..
én a barátaimmal beszélgetek vagy élvezem a helyzetet, a helyet , az eseményeket és a hangulatot és max egy-két fotót csinálunk hogy "emlékezetessé tegyük"
a múltkor pl biliárdozni mentünk és a röpke 5 óra alatt készült kb 6 kép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!