Ismersz olyan ember (eke) t, aki (k) fuveznek, de "ránézésre", kívülálló nem mondana meg róla? Miért nem tűnik fogyasztónak?
Figyelt kérdés
Pl. Komoly munkakör, családos, stb...2016. ápr. 1. 20:23
11/13 anonim válasza:
Az, hogy a lakosság hány százaléka füves, az attól függ, ki számít annak. Mondjuk ha az egyszeri kipróbálás is, akkor reális az az ötven százalék. Márpedig már az is bűncselekménynek számít, ergo elvben a fél országnak elvonóra kéne járnia. Nevetséges.
12/13 anonim válasza:
Én is toltam eléggé sokszor hetente már a végén.
Aztán rájöttem rezgéseket leviszi,tompít,rossz gondolatok is jöttek tőle.
Így már szinte alig max 3-4 havonta vagy még ritkábban.
Eltompít durván,nem tudtam így pörögni.
Én azt vallom vigyázni kell vele,mert a kreatívitást csökkentheti plusz ,,megbolondulsz",úgy értem el leszel varázsolva tőle,ilyen összefüggéstelenül fogsz gondolkodni,nem fogod átlátni a rendszereket.
Legalábbis nekem voltak ilyenek,meg tompaság is,enyhe szorongás.
Azóta nem szívtam maximum egyszer egyszer néha majd,de szerintem nem sok értelme van,inkább meditálok,hogy emeljem a rezgéseimet(ezt nem tudom elmagyarázni)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Sztem ertem, miről beszélsz....
2016. ápr. 8. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!