Ismersz olyan ember (eke) t, aki (k) fuveznek, de "ránézésre", kívülálló nem mondana meg róla? Miért nem tűnik fogyasztónak?
Figyelt kérdés
Pl. Komoly munkakör, családos, stb...2016. ápr. 1. 20:23
1/13 anonim válasza:
Igen...mert a lakosság fele tép nincs benne semmi különös, 8000 éve használt gyógynövény a cannabis és kb csak 100 éve illegális mert egy se..fej abból csinált karriert hogy betiltatta mindenféle mondvacsinált ürüggyel. "A marihuána öl!" XD Na ne röhögtess...
2/13 A kérdező kommentje:
A fele? Sztem túlzás 😃. Max. 10%. Köszi a választ.
2016. ápr. 1. 20:37
4/13 A kérdező kommentje:
Komoly? Nem csak az ismerőseitekbol indultok ki? Mert akkor én is ezt mondanám 😉.
2016. ápr. 1. 20:46
5/13 anonim válasza:
Még a rendőrökből is ki lehetne indulni...
6/13 anonim válasza:
Igen, ismerek. Felnőtt 30-40es társaság, házasok, gyerekesek, dolgoznak. Na nem úgy kell elképzelni, hogy folyton szívnak. Hétvégi sütögetésnél előkerül 1-1 cigi. Vagy például a kollégáim egy része. Van köztük technikus, mérnök, export manager. Teljesen normális dolgos emberek.
7/13 elwera válasza:
Ismertem olyat aki elég komolyan függő volt, aztán elkapták a dílerét és így nem jutott hozzá, ezért sikerült abbahagynia. Én nem tudtam, hogy abbahagyta, csak kb fél évvel később derült ki egy beszélgetésnél. Tehát ennyire látszik.
8/13 anonim válasza:
Igen ismerek. Nem függők, csak néha-néha eltolnak egy vicces cigit. Ebben szerintem nincs semmi rossz. Családos, jó pozícióban dolgozó emberekről van szó.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2016. ápr. 2. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!