Magányos ember barátkozása, de hogyan?
A világ életemben az volt a problémám, hogy kívülállónak éreztem magam minden közösségben. Ebben szerepet játszhatott az is, hogy nagyon sokszor váltottam iskolát. Az általános iskolát 3 különböző helyen jártam, a mostani középiskola szintén a 3-ik amibe járok... Voltak iskolától független társaságok is, akikkel eljártam, ott is ugyanez, nem éreztem magam bennfentesnek, nekik már volt múltjuk egymással, én csak új hús vagyok köztük stb. Nem túl jó érzés. A másik meg, hogy találkozok egy tök jó fej emberrel, de mindig tartozik hozzá egy társaság is, ahol már úgy viselkedik, hogy nem is olyan jó fej, csak olyan mint a többi.
Most eljutottam oda, hogy nem is igazán akarok nagyobb társaság közé tartozni. A japánok szerint a magány nemesít, ezzel tartom magamban a lelket. Nincsen egyetlen barátom sem. Jó, ismerőseim vannak, de velük a "kötelező" kapcsolattartáson(iskolai érintkezés, felszínes beszélgetés, stb.) kívül nem is nagyon beszélek. Nem is közösítettek ki, de nem is fogadtak be. Normálisan beszélnek velem, nem lenéző egyik sem. De nem is nagyon keresik velem a kontaktust. Mintha egy purgatóriumban élnék. Akikkel régebben voltam egy társaságban azok is, ha én nem keresem őket, ők se keresnek engem.
Szóval az bánt most nagyon, hogy itt a nyár, vége lassan az iskolának, egy fővárosban élek több mint 2 millió másik emberrel, de az a veszély fenyegeti a nyaramat, hogy nem fogok lebarnulni. Nincs hova menjek. Vagyis lenne hova, mert megszámolhatatlan ötletem van, de nincs kivel. Ráadásul az életmódom sem feltétlenül egyezik az átlagemberével(nem cigizek, nem iszok alkoholt, nem drogozok, ...nem az, hogy csak ritkán, egyáltalán, soha nem csinálom ezeket).
A véleményeteket szeretném kérni, hogy az első bekezdés függvényében szerintetek merre menjek barátkozni? Akár helyeket is mondhattok(0 vagy kis pénzzel rendelkezem, tehát ezt vegyétek figyelembe), akár internetes oldalakat, ahol nincs kialakult társaság, hasonlóan magányos emberek vannak stb.
Köszönök minden választ előre is!
1, lehet egyedül is menni ide oda, ahhoz nem kell társaság
2, barátság és kapcsolt 2 emberen múlik.
5-ös! Szerintem nem lehet... De írj példákat!!
6-os! A kérdező barátkozni szeretne, ne írj már te is hülyeséget...
Nekem is hasonló a gondom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!