Hogyan legyek olyan ember akinek sok baratja van? Mit tudtok ajanlani teljesen elvesztettem magam?
Ha olyan fiú tetszik akinek van barátnője és teszem azt őt otthagyja érted akkor te mit vársz tőle a jövőben? Talán ugyanezt? Na ezért ebben az életkorban nem születnek sírig tartó kapcsolatok. Amúgy meg ha rettegsz valamitől az meglátszik rajtad, tehát próbáld meg ezt leplezni, az meg még jobban megnehezíti a dolgodat. nem ismerem a kinti helyzetet, de ott csak az "tősgyökeres" aki indián a többi mind bevándorlók leszármazottjai, gondolj erre.
A fiút szard le, keress másikat, olyat aki szabad, ha megnyugtat ez majd a jövőben egy nevetséges rossz lesz majd csak, persze értem én hogy most aktuálisan borzalmasnak tűnik, én nem sok barátot keresnék, hanem kevés tényleg barátot, érdek és bulihaverok felejtősek, legalábbis nekem aki már 30-hoz közelít meg magyarban lakik.
ne az alapján keress barátokat, hogy milyen a nemzetisége. fogadd el, kivel hozott össze a sors. ha spanyolokkal, és netán jó a társaságuk, akkor barátkozz velük. az amerikaiak ősi is egyszer odamentek, bevándoroltak, csak a mai amerikaiak verik a mellüket, hogy ők amerikaiak, már elfelejtették, hogy ők honnan jöttek.
a másik, hogy Amerikában sok kultúra él együtt. igenis próbálj meg bátran beszélni. törekedj arra, hogy nyílj meg mások előtt, és ehhez az kell, hogy akarj beszélni. kint vagy egy nyelvi közegben. mások mit nem adnának ezért. az amerikaiak olyan sok nyelvi kultúrával, kiejtéssel találkoztak már, hogy hidd el, ha észre is veszik, hogy még nem tökéletes a beszéded, kiejtésed, nem fognak kigúnyolni. ha meg mégis, akkor magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!