Mi alapján beszél egy ember mikor már annyira részeg, hogy nincs tudatánál?
A múltkor annyira leittam magam, hogy 6 órán keresztül se kép, se hang... Én azt hittem javában végigaludtam ezt az időszakot. Másnap kiderült, a sztorikat visszahallgatva, hogy ez nem teljesen így történt, és valójában aktívan végigbeszéltem ezt az időszakot. És hát sikerült szerelmet vallanom annak a lánynak is, akit titkon szeretek.
Nem értem, hogy mi alapján beszél, gondolkodik, vagy vesz föl infókat egy olyan részeg aki nincs tudatánál. Érti, ha kérdeznek tőle valamit, vagy beszélnek hozzá? Hogy működik ilyenkor az ember agya? Igaz, hogy minden részeg igazat mond?
az egyetlen pija amitől emlékezet kiesésem volt kétszer is az a viszki. Ezért nem is ittam többé. :) Régebben többet pijáltam és verekedtem meg ilyesmi,mert idegesített egy nő,hogy röhög. 38/L
100-ból 70-szer mindenre emlékszem. :) a többi meg a hiba százalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!