Haverom azt mondta többet nem iszik. Mennyire lehet elhinni ha kijelent egy ilyet egy ember?
Ő imádja az alkoholt.
Minden pénteken, vagy szombaton kocsmázik, vagy vesznek piát, és kiülnek egy parkba inni.
Azt mondja, többet nem iszik, mert hogy sok pénzt elköltött.
De előtte is elköltött egy pénteken 1000-2000ftot. Addig miért nem volt drága?
Így inni kb. tavaly Július óta járt minden hétvégén.
Ha nem tudott menni, mert a többi barátja nem ért rá, akkor már: "Huhh! Ezt muszáj bepótolni! Nem maradhat így!"
Már mondta párszor, hogy suli szünetében 3 napig részeg volt.
És hogy többé nem iszik.
Utána 2 hét múlva megint ment inni.
Most mennyire lehet hinni, hogy tényleg nem iszik többé?
szia,
en nem hinnem el neki,
én is csinaltam valamit,utana megfogadtam hogy soha többet,aztan meg egy evig csinaltam,és utana hagytam abba.
Most nem kötekedni akarok, de 1-2 ezer forintból nem nagyon lehet olyan sokat piálni, főleg ha nem a tescóban veszi meg, hanem beül valami helyre.
Szóval szerintem nem iszik ő még túl sokat. Lehet neked soknak tűnik a pénz de más egy alkalommal 20 ezret is ott hagy, na azon már be lehet rúgni.
De Ő berúg. Mindig összevissza beszél, akkor adja a "én vagyok a Jani" stílusát, és mindikinek oda mondja amit akkor gondol.
Meg kiabál az utcán, kertvárosban, utána meg lefekszik valami parkban a fűre, és néz ki a fejéből.
Elég szánalmas így látni.
ha valaki mértékkel iszik, az nem baj.
Ott kezdődnek a problémák, ha túlzásba, mert annak szenvedélybetegség lehet a következménye.
Aztán hogy kinek mi a sok... az teljesen egyénfüggő. A minden hétvége szerintem határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!