14 évesen egy sörtől, kevés bortól és két üveg pezsgőtől meg lehet annyira részegedni, hogy az ember ne emlékezzen semmire?
Tegyük fel, hogy a 2 üveg pezsgőt 0:00 és 3:00 között itta meg.Így a véralkohol szintje egy átlagos (14% os) pezsgővel számolva is 4,25%!
Következmények:komolyabb egészségügyi következmények, életveszély, halál
És ehhez még nem vettük a sört és a bort.
Nagyon is lehetséges hogy összefeküdt az illetővel.
Nem akarok sznoboskodni, hogy mekkora menő a barátnőd, meg hogy nem létezik olyan szó, hogy balgyökér.
Két üveg pezsgő egy 14 éves lánynak k*rva sok. Persze ha 8-tól reggel 4-ig itta meg és 120 kiló akkor nem vészes, de ha átlagos alkatú és 3 órán belül itta meg, akkor hullarészegség az eredmény.
Én 1 üveg pezsgőtől is matt részeg vagyok, nemhogy kettőtől, és akkor a sör és a bor még nem is keveredett vele. Pedig 24 éves vagyok, nem 14, és megjártam már jó pár bulit. Igen, létezhet olyan, hogy nem emlékszik rá. Nem vagyok rá büszke, tapasztalatból mondom. Szerencsére ezt 23 évesen sikerült elérnem, és a párommal, akivel évek óta együtt vagyok. 1 üveg bort ittam. Így is szégyellem magam, ha arra az estére gondolok.
Nem mocskolom, mindenki követ el hibákat (kisebbet-nagyobbakat), a kérdés az, hogy tanul-e belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!